Анонс: акція Євромайдану з примушування Курченка працювати на АТО

Афіша

Відправимо “ВЄСТІ” на… АТО

 

У суботу 9 серпня о 10-00 активісти Громадського сектора Євромайдану символічно зберуться біля центрального офісу російського банку ВТБ для обміну газети “ВЄСТІ” на кошти для потреб українських військових у зоні АТО.

Акція відбувається у рамках кампанїі, яку оголосили громадські активісти проти розповсюдження газети “ВЄСТІ”, яка відома своїми замовними і неправдими матеріалами ще з часів Євромайдану. Учасники акції пропонують кожному долучитись до акції і примусити “ВЄСТІ” та їхніх власників працювати на українську справу. Зокрема, щоденний тираж газети у Києві сягає 370 тис. примірників, які у грошовому еквіваленті вторсировини складають близько 10 тис. гривень, за які можна придбати або 3 бронежилети класу 4+ або 10 коліматорних прицілів або 25 розвантажувальних жилетів.

Нагадаємо, що наразі Державна фіскальна служба відкрила справу щодо фінансових махінацій та шахрайських схем відмивання грошей з боку медіа холдингу “ВЄСТІ”, до створення якого мали безпосередню причетність структури Сергія Курченка та Олександра Януковича. Розлогий коментар та позиція фіскальної служби за посиланням (відео від 09.07.14): http://youtu.be/B67eFIgBqFs

Акція символічно відбудеться під стінами центрального офісу російського банку ВТБ аби привернути увагу громадськості до того, що саме через цей російський державний банк відбувалися грошові махінації з холдингом “ВЄСТІ”. Тому активісти вимагатимуть від влади більш рішучих дій щодо припинення функціонування на території Україні в першу чергу державних російських компаній.

Контакти: 0663421388, [email protected]

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа