Анонс: Акція солідарності з «кримськими заручниками» у Києві

У четвер, 26 листопада на Софіївській площі відбудеться акція солідарності з кінорежисером Олегом Сенцовим і анархістом Олександром Кольченко. Про це заявляють організатори пікету – ініціативна група “Комітет солідарності” та кампанія #LetMyPeopleGo.

«Верховний суд Російської Федерації залишив у силі жорстокий і протизаконний вирок Олегу і Олександру. Ми закликаємо всіх жителів Києва прийти на Софіївську площу: висловити своє ставлення дій російської влади відносно українських громадян і підтримати хлопців », – заявили активісти.

За їх інформацією, акція відбудеться в День народження одного з фігурантів справи «кримських терористів» – Саші Кольченко. Напередодні в соціальних мережах було оголошено про проведення інформаційної компанії «Привітай Тундру!», приуроченої до 26-річчя кримського активіста. Її організатори запропонували користувачам соцмереж записати короткі відео-привітання для Кольченко. На акції будуть продемонстровані найоригінальніші відеоролики на підтримку кримського політв’язня.

 

Контакти учасників «Комітету солідарності»:

+38 (050) 3348780 – Максим Буткевич

+38(050)2517017 –  Ольга Аношкіна

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа