Анонс: 28 лютого – українська демонстрація в Римі. Приєднуйтесь!

Оголошення

Неділя, 28 лютого національна маніфестація-хода центральними вулицями Риму:

«2 роки російської агресії в Україні: Європо, не мовчи! Зупинімо разом російську війну проти України!»

Рим. Площа дель Есквіліно 14.00.

Звернення до українців Італії!

Українці!

Вже два роки в Україні йде війна. Російський агресор окупував Крим і продовжує вбивати наших солдатів на Донбасі! Щодня в українські сім’ї приходять трагічні новини, Україна втрачає кращих своїх Синів. Щодня в Україні стає більше вдів і сиріт. Незважаючи на відчайдушний опір українців, путінський режим не зупиняється, приносячи на нашу землю смерть і розруху.

В цей, важкий для України час, коли нам так потрібна міжнародна підтримка і допомога, в Європі, зокрема, в Італії все частіше лунають заклики на підтримку Путіна, поширюються фейкові антиукраїнські новини, центральні ЗМІ надають ефірний час путінським пропагандистам. Про російську агресію в Україні перестали говорити в новинах, війну стараються не помічати, залишаючи Україну наодинці з окупантом. Європейські політики все частіше говорять про необхідність дружби з Росією, про відміну санкцій, про відновлення співпраці з країною-агресором.

Єдиним, справді щирим та постійним захисником інтересів України в Європі є українська громада! Адже, Україна – це наша Батьківщина, а ми є нероздільною частиною української нації! Багато хто з нас надає постійну допомогу Україні, її війську, жертвам війни. Багато хто неустанно молиться за перемогу. Але є і ті, хто вже втомився, розгубився, зневірився….

Українці! Не маємо права опускати руки! Ми зобовязані продовжувати активну діяльність, розповідати правду про війну, яку веде Путін проти України! Мусимо боротися в ім’я полеглих борців за волю, в ім’я тисяч скалічених, вдів і сиріт! В ім’я України!

28 лютого, в неділю, залишмо всі наші буденні турботи, вийдімо всі як один на Ходу центральними вулицями Риму проти російської агресії! Потім може бути запізно!

ЯК НЕ ЗАРАЗ, ТО КОЛИ? ЯК НЕ МИ, ТО ХТО?

Запрошуємо українців з усієї Італії взяти участь у маніфестації!

Збір в 14.00 на Площі дель Есквіліно (біля Базиліки Марія Маджори). Маршрут: Piazza dell’Esquilino- Via Cavur – Largo Corrado Ricci – Via Fori Imperiali – Piazza Venezia – Via Cesare Battisti – Piazza Santi Apostoli.

ПРИЙДИ, УКРАЇНА КЛИЧЕ!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа