Анонс: 11 вересня у Мюнхені відбудеться панельна дискусія організована УЦБС

11 вересня

11 вересня Український центр безпеки та співпраці організовує у Мюнхені панельну дискусію “Російська політика і Донбас. Війна, дезінформація – і байдужість Заходу”. Спікери обговорять, чому російсько-українська війна у 2014 році отримала назву «забута війна» та наскільки успішними були російські кампанії з дезінформації на прикладі Німеччини.

Захід відбудеться у співпраці з партнерами УЦБС у Німеччині – фондами Friedrich-Naumann-Stiftung für die Freiheit, Thomas Dehler Stiftung та Ukrainischer Verein Augsburg e.V.

Спікери дискусії: 

Катерина Матей – представниця Українського центру безпеки та співпраці у Німеччині, Тіль Майєр – журналіст та фотограф, який документує війну на Сході з 2017 року.
Модератором виступить Костянтин Грот – кандидат історичних наук, програмний офіцер Фонду Фрідріха Науманна за свободу та Фонду Томаса Делера.

Дискусія відбудеться в гібридному форматі 11 вересня з 19:30 по 21:00 за Києвом (з 18:30 по 20:00 за Мюнхеном). Приєднатися до зустрічі запрошуємо онлайн за попередньою реєстрацією.

Зареєструватися на дискусію.

З 2014 року росія веде гібридну війну не лише в Україні, а й на Заході, постійно підігріваючи її новими фейками. Наймасштабнішими російськими кампаніями дезінформації направленими на Захід за час війни були розповіді про «етнічний конфлікт» та перекидання власних злочинів на Україну, як наприклад зі збиттям пасажирського літака MH17, яке забрало життя 298 людей.

Долучайтесь щоб дізнатись чому російська дезінформація мала успіхи в Німеччині та як запобігти цьому зараз.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа