Активісти пікетуватимуть КабМін, вимагаючи звільнення начальника Енергетичної митниці ДФС Піковського

unnamedУ вівторок, 13 березня, о 14:00 біля Кабінету Міністрів України (м.Київ, вул. Грушевського, 12/2) активісти «Вільних Людей» проведуть акцію-пікет з вимогою звільнити очільника Енергетичної митниці ДФС Ігоря Піковського.

Ігор Піковський примушує державу Україна сплачувати витрати за газ, який незаконно постачає російський «Газпром» на окуповані території Донбасу.

Фактично, начальник Енергетичної митниці ДФС змушує Україну платити за російську контрабанду, що є прямим порушенням закону «Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях», яким передбачено, що РФ, як країна-агресор, несе повну відповідальність за вчинені незаконні дії на окупованій території.

Крім того, в ЗМІ з’явилася інформація про причетність Ігоря Піковського до злочинного угрупування Юрія Іванющенка, представника злочинної влади Януковича.

У час, коли Україна продовжує боротися з агресором в гібридній війні, перемагає в Стокгольмському арбітражі над «Газпромом» та захищає свою енергетичну безпеку – українські чиновники – представники режиму Януковича та агенти Кемля  продовжують сприяти російському агресору та підривати наш суверенітет з середини.

«Вільні Люди» вимагатимуть від ДФС звільнити Ігоря Піковського, а від НАБУ та СБУ розслідувати його незаконну діяльність та пряме сприяння окупації.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа