Активісти навідались до лідерів серед ”гостей” телеканалу ”Інтер”

unnamed(1)Сьогодні активісти “Вільних Людей” відвідали київські офіси політичних сил, які за результатами громадського моніторингу телеефіру “Інтера” найчастіше з’являлись у його програмах.

unnamed(2)

Так, завітали до Блоку Петра Порошенка, Опозиційного боку, ВО “Батьківщина”, Радикальної партії Олега Ляшка, ВО “Свобода”, ВО “Самопоміч”. Активісти заклеїли наліпками з закликами бойкотувати телеканал двері офісів.

unnamed(4)

“Усе просто: якщо ти відвідуєш ефіри, даєш коментарі чи співпрацюєш з проросійським каналом будь-яким іншим чином, ти – зрадник національних інтересів України. “Інтер” працює на Росію, з якою триває війна. Ми, громадськість, докладаємо зусиль, аби позбавити пропагандистів ліцензії на мовлення. Бойкотування може пришвидшити цей процес, натомість співпраця – його гальмує”, – говорить Андрій Руденко, активіст “Вільних Людей” з Харкова.

unnamed(3)

Нагадаємо, у рамках громадської кампанї “Інтеру – бойкот!” активісти “Вільних Людей” здійснювали моніторинг головних програм телеканалу “Інтер” – “Чорне дзеркало” (щоп’ятниці) та підсумковий випуск “Подробиць” (щонеділі) протягом двох місяців. Головна мета – закликати публічних осіб, особливо політиків, експертів та представників влади не співпрацювати з “Інтером” і не підтримувати рупор російської пропаганди в Україні. Результати моніторингу показали, що лідером візитів на “Інтер” є депутати Блок Петра Порошенка. На другому місці – Оппозиционный Блок, третіми стали Батьківщина.

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа