Активісти київського осередку МНК долучилися до акції на захист ТВі

8 вересня, київські МНКівці підтримали акцію на підтримку телеканау ТВі, яка розпочалася на Михайлівській площі о 12:00. Мітинг проходив без партійної символіки. Попри це, на акцію прийшла низка опозиційних політиків. Мітинг розпочався із виступу гендиректора ТВі Миколи Княжицького. Також були присутні інші журналісти телеканалу. Зі сцени окрім виступів також лунала і музика. ТВі прийшли підтримати багато музикантів, зокрема гурти Тартак, ТНМК, Вій, також Тарас Компаніченко, Тарас Чубай та інші виконавці.

Люди тримали у руках плакати із надписами: «Влада боїться правди», «Жодна цензура не спасе режиму корупції», «Поверніть чесні новини». Особливу увагу учасників мітингу привернув плакат змакетований активістами МНК, на якому було звертання до Януковича у стилі розмови Кернеса, мера Харкова, одного із противників ТВі.

У резолюції мітингу учасники вимагають: припинити репресії проти незалежних ЗМІ та тиск на журналістів; відновлення мовлення каналу ТВі у повному обсязі; відставки членів Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення; припинення цензури у ЗМІ та забезпечення мовникам рівного доступу до поширення телесигналу.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа