Акція з приводу нападу на керівника “Дорожнього Контролю”

30 березня о 10.00 (у п’ятницю) “Дорожний контроль” збирає своїх прихильниківбіля стін МВС України на підтримку Ростислава Шапошникова – лідера громадської організації «Дорожний контроль».  Мета акції – прилюдне обговорення та висловлення свого ставлення до події побиття громадського діяча, а також збір підписів під зверненням до Генерального прокурора України (текст наведено нижче)

Текст звернення до Генерального прокурора (підписи можна додавати в коментарях, вони будуть долучені до звернення):

Шановний Вікторе Павловичу, ні для кого не є секретом інформація про непомірний апетит зі сторони працівників ДАІ по відношенню до водіїв. Вони працюють по принципу : «Був би водій, а оштрафувати знайдемо за що. Порушив , не порушив – плати».
Тому майже всі, хто їздить за кермом, вдячні громадським діячам «Дорожнього контролю» за їх безкомпромісну боротьбу з корупцією на дорогах.
Нам всім хочеться жити в цивілізованій європейській державі, а не в дикій та варварській, якою її намагаються зробити деякі посадовці, що одержують зарплати платників податків.
Факт викрадення та жорстокого побиття 24 березня 2012 року керівника «Дорожнього контролю» Ростислава Шапошникова не залишив нас байдужими.
Громадськість обурена такими замовними діями по відношенню до громадського діяча «Дорожнього контролю» та просимо Вас особисто взяти справу під контроль, щоб винуватці цього побиття були знайдені та покарані.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа