Акція “бізнес на крові” поширилась на американських лоббістів Януковича

Джерело: http://vidia.org/2014/20167

Українці Вашингтону пікетували американські компанії Подеста Груп та Меркурі/Кларк і Вейнсток, які, за даними активістів, займаються лобіюванням інтересів президента Януковича та Партії регіонів у США, повідомляє VIDIA.

“Ми збираємось нагадати цим лоббістам, що співпраця з кривавою диктатурою в Україні – це ганьба для їх іміджу,”- повідомили медіапорталу VIDIA організатори пікету – група “Разом”.

Пікет компанії "Подеста". Фото: Lada Pastushak

Пікет компанії “Подеста”. Фото: Lada Pastushak

За інформацією активістів, Європейський Центр Сучасної України, який тісно пов’язаний з Партією регіонів, протягом лише 2012-2013 років заплатив цим двом американським компаніям майже 2 мільйони доларів.

“Ціна свободи України сьогодні – це 6 убитих, 35 зниклих, 116 арештованих та більше 2000 постраждалих. Не дозволяйте собі бути причетними до цих злочинів!”- йделься у листі, переданому керівникам лоббістських компаній від імені Українського конгресового комітету Америки (УККА) та групи “Разом”.

Пікет компанії "Подеста". Фото: Lada Pastushak

Пікет компанії “Подеста”. Фото: Lada Pastushak

Активісти також сьогодні продовжать свій пікет біля посольств України та Росії у Вашингтоні. Вони додатково просуватимуть в кулуарах Конгресу питання запровадження санкцій проти української влади.

Додамо, що сьогодні у Вашингтоні відбувається “Український день”, організований УККА з метою поширення впливу української громади на політику США.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа