Агентам Кремля не місце в ПАРЄ

ПАРЄ проголосувала за запровадження процедури імпічменту. Про це на сторінці у Facebook написав народний депутат, голова української делегації у ПАРЄ Володимир Ар’єв.

«ПАРЄ намагається вийти з політичної кризи, в яку її завів чинний президент Аграмунт через політ на російському літаку до диктатора Асада.

Щойно Асамблея проголосувала за запровадження процедури імпічмента, яка може початися негайно (хоча і може тривати до осені – до наступної сесії). Головне, процес очищення запущений і є високі шанси, що він буде завершений. Людина, що втратила довіру, не може далі очолювати ПАРЄ і дискредитовувати організацію», – зазначив голова української делегації у ПАРЄ.

А народний депутат, віце-президент ПАРЄ Георгій Логвинський заявив журналістам у Страсбурзі: він втішений, що українська делегація донесла до членів Парламентської асамблеї Ради Європи ідею про те, що агентам Кремля не місце в Асамблеї. Він повідомив, що в цей день Асамблея 153 голосами ухвалила положення про імпічмент за порушення та висловлення недовіри з керівних посад – президента, віце-президента та глав комітетів.

pare

Для нас є неприйнятною сама ідея про можливість скасування санкцій проти Росії до повного звільнення нею українських територій та заручників”, – наголосив Георгій Логвинський. “В цій залі в нас іде постійна війна з агентами Кремля, які намагаються різними шляхами позбутися запроваджених щодо Росії санкцій. Вони вважають, що позбавлення санкцій з боку ПАРЄ спричинить ефект доміно, і країни, які запровадили санкції, скасують їх слідом за Асамблеєю”, – зазначив він.

Вже на цій сесії Педро Аграмунт, який є агентом Кремля, піде в минуле. Ми будемо безжальні до агентів Кремля в цій залі, в боях на Донбасі й деінде. Агентам Кремля не місце сьогодні в цій залі”, – наголосив Логвинський.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа