80 десантно-штурмова бригада “Іглою” збила російську крилату ракету

275930795_1335642966940772_4668288115199098604_n

Українські десантники, продовжуючи наступ, не тільки звільняють від окупантів населені пункти на півдні України, але і рятують мирних мешканців від російських вбивць.
Так, під час бойового чергування, підрозділ ППО, в небі над селом у Миколаївській області, зафіксував і влучним пострілом з ПЗРК «Ігла” знищив російську крилату ракету, яка летіла в напрямок м. Кропивницького. Навіть страшно уявити, скільки б могло загинути цивільних людей, якби 400 кг тротилу (що несла в собі ракета- вбивця), впала на мирне місто…
Втім, професіоналізм, пильність, бойова фаховість розрахунку ППО десантно-штурмової бригади, і головне стрільця-зенитника,що безпосередньо здійснив постіл, врятувала мешканців Кропивницького, та звела нанівець кривавий задум московських людожерів по вбивству українців в мирних містах.
В сухому залишку: високобюджетна російська крилата ракета – знищена, а значить ворог – росія, та її армія- стали ще бідніше (що пришвидчить крах путінського режиму), а наші воїни,своїм вдалим пострілом з ПЗРК, в котрий раз продемонстрували ворогу, що не треба йти на нашу землю, залітати в наше небо і заходити в наше море.
«Руская ваєнная ракєта, іді на….!”
Слава ДШВ!
Слава Україні!

80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа