72-га бригада матиме нічні приціли (трошки) львівського виробництва

Vladimir Stepanets

Трохи більше місяця тому почалася ця історія. На складах 72й бригади виявилося чимала кількість прицілів нічного бачення, робочих, але недієздатних через акумулятори, що вийшли з ладу . Я писав про це тоді https://www.facebook.com/VStepanets/posts/688358644532894

Було багато пропозицій про виробництво нових АКБ і ЗУ до них. Однак в процесі пошуку рішення з’ясувалося, що … в Україні, у Львові є таки виробник альтернативних і акумуляторів і зарядних пристроїв до них Закупівля, проби, тестування і … Перша партія вже відбуває на фронт.

На підході переобладнання всіх ПНБ і прицілів 72й бригади. Причому без імпорту та кустарщини. Я не здивуюся, якщо незабаром знайдеться спосіб зібрати космічну станцію з українських комплектуючих)))

Спасибі всім причетним! Особливо Гурчик Игорь та  Alex Daddy Popov за допомогу і сприяння.

Більш детальні звіти і репортажі з цього приводу ще будуть. А поки нам потрібно зібрати на заміну акумуляторів та ЗП кілька десятків тисяч гривень. Більш точна сума з’явиться, коли прояснимо скільки ПНБ залишилося в строю і на складах в бригаді.

Коли бригада буде переукомплектована, і знову приступить до вирішення бойових завдань, ми з вами зробимо так, що б у цих уже обстріляних хлопців було все, що потрібно. Що б вони могли виконати будь-які завдання і повернутися живими.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа