5 корисних подарунків до Дня матері та Дня сім’ї: від чайників до розумних годинників

День матері, День сім’ї та інші суто родинні свята – це чудовий привід потішити найрідніших корисними, цікавими та оригінальними подарунками. Звичайно, найкращий презент – це той, який створено власними руками з любов’ю. Втім, рішення підкріпити його корисним девайсом для дому чи розумним гаджетом для занять спортом тільки посилить позитивні враження отримувача. Будь-який корисний пристрій для кухні (електрочайник, пароварка чи блендер), стильні та оригінальні прикраси, розумні гаджети, які помітно полегшують життя – це і є чудові ідеї подарунків, які дозволяють поєднати приємне з корисним.

Що робити, якщо до свята залишилося всього кілька днів, а геніальна ідея сюрпризу для близької людини так і не прийшла в голову? Вибрати один з тих подарунків, які точно сподобаються навіть найвибагливішим особистостям.

ТОП-5 найкорисніших подарунків до сімейних свят

  1. Кухонне оснащення. Пароварка, мультиварка, блендер, хлібопічка чи тостер – все це точно буде приносити неабияку користь у процесі приготування їжі. Оптимальний варіант – мікрохвильова пічка чи електричний чайник, без якого просто неможливо обійтися на сучасній кухні. Замовити ідеальний для ролі подарунка електрочайник TEFAL можна в мойо.

  2. Різноманітні розумні гаджети. Смартфон, розумний годинник, фітнес-трекер, інтелектуальні кухонні ваги – обирати можна будь-що в залежності від смаків того, для кого призначений подарунок. Наприклад, фітнес-браслет точно сподобається прихильникам активного способу життя, розумні ваги оцінять поціновувачі правильного харчування, а смартфон завжди був і буде універсальним рішенням абсолютно для всіх.

  3. Гаджеты для краси та догляду за собою. Різноманітні масажери, віброгребінці з функцією іонізації, щіточки для вмивання та корисні пристосування для професійного макіяжу – ідеальне рішення для будь-якої жінки. Головне – вибрати дійсно якісні та сучасні моделі.

  4. Прикраси. Елегантні, стильні та витончені персні з дорогоцінних металів, ніжні каблучки зі срібла з яскравим камінням, брошки від популярних сучасних дизайнерів, підвіски з літерами чи фігурками, які мають символічне значення – такі подарунки здатні розчулити та викликати найтепліші почуття.

  5. Парфуми та косметичні засоби. Косметика, як і парфуми, ніколи не буває зайвою. Щоправда, під час її вибору важливо враховувати величезну кількість нюансів (починаючи від типу та тону шкіри і закінчуючи вподобаннями людини, для якої обирається декоративна косметика чи туалетна вода).

Насправді обирати подарунки не так вже й складно – достатньо підходити до процесу вибору зі щирістю, любов’ю та непідробним бажанням потішити «винуватця свята» приємним сюрпризом.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа