30 жовтня – суд про вбивство Юрія Вербицького

VerbyckiYuri30 жовтня, о 12:20, у приміщенні Апеляційного суду у Києві (Солом’янська площа, 2) буде доленосне засідання у справі про вбивство майданівця Юрія Вербицького.
Буде прийнято рішення щодо обрання подальшого запобіжного заходу Олександру Волкову, котрого підозрюють у співучасті у викраденні. Волков, на думку слідчих – єдина ланка, котра з’єднує замовників та виконавців цього злочину. І дійсно, усі інші його «колеги» по справі повтікали у Росію. Відпустять Волкова – ймовірно, він теж стане недоступний для слідства.
Що планує сторона, котра захищає підозрюваних у викраденні?
Почитайте, це важливо!
1. За оперативною інформацією, апеляційний суд мав відпустити Волкова ще два місяці тому. Нібито мали все «порішати», і навіть називалися суми, котрі зайшли суддям. Більше того, через специфічні канали опоненти вийшли на різного роду націоналістичні організації, з тим меседжем, щоб ті не брали участь у засіданні і не тиснули на суд, щоб суд міг прийняти «потрібне» рішення безперешкодно.
2. Нам вдалося минулого разу зламати цей план. На акцію під суд та у судову залу прийшла велика кількість нардепів, активістів, представників Правого Сектору, Азову, оунівців та інших. В результаті, судді побоялися відпустити Волкова додому.
3. Цього разу прихильники Волкова змінили тактику. Вони теж роблять ставку на численну групу підтримки. Минулого разу вони переважали нас у кілька разів! На щастя, фактично засідання не відбулося. Тому цього разу нам усім необхідно бути. Попри події останніх днів, попри втому, варто продовжувати боротьбу.
Прохання прийти в суд і підтримати розслідування по вбивцям Юрія Вербицького!
З повагою, Ігор Луценко

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа