26 липня Первомайськ вийде з протестом проти міліцейського свавілля

 

26 липня громада Первомайська й району вийде протестувати проти міліцейського свавілля, яке чиниться роками. Про це повідомив Аркадій Корнацький на своїй сторінці у Facebook (https://www.facebook.com/arkady.kornatsky.7?ref=ts&fref=ts)

“Ми вийдемо на центральну площу міста проти перевертнів в погонах, які замість того, щоб захищати людей, просто знущаються над ними”,- зазначив А. Корнацький.

За його словами, навіть після розстрілу бандитами селян у Чаусово 2 та трагічних врадіївських подій влада не зробила жодного висновку. В чергове відбулася лише імітація діяльності.

“Чаша терпіння людей переповнена, ніхто більше не надіється на владу, яка тільки покриває місцевих безпрєдєльщиків у міліцейській формі. Тому мешканці Первомайська й району вийдуть на центральну площу міста о 17:00”,- наголосив Аркадій Корнацький.

Аркадій Корнацький також повідомив, громада буде вимагати створення слідчої комісії щодо діяльності міліції Первомайська, її повного розформування, звільнити Людмилу Нікіткіну, яку уже рік утримують за гратами.

“Ми будемо вимагати притягнення до кримінальної відповідальності, тих, хто іменем закону творить беззаконня. Я закликаю усіх небайдужих підтримати наш протест”,- закликав Аркадій Корнацький.

Received from: Press Kornatckiy [email protected] Thu, 25 Jul 2013 13:06:23 +0300

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа