20 тон медичної допомоги відправляють в Україну з Чикаго

Марічка Паплаускайте

Один із відомих лікарів у Чикаго, американський кардіолог Параг Пател пожертвував медичне обладнання та витратні матеріали для українських військових госпіталів приблизною загальною вартістю до мільйона доларів.

Хоча лікар Пател зазвичай допомагає країнам Африки, завдяки старанням українців Люби і Евгена Андрус 20 тон медичного обладнання цього разу виділено саме Україні. Про це повідомляє VIDIA з посиланням на Miss Ukrainian Diaspora.

10968456_891975830824970_866113452915940872_n1

Др. Пател та подружжя Андрус

Серед речей — зокрема є два операційні мікроскопи, які потрібні для операцій у військових госпіталях.

«Dr. Parag Patel особисто разом з волонтерами допомагав запаковувати приладдя. Ці люди не пошкодували свого вихідного дня, щоб відправити допомогу Україні. І за це ми надзвичайно вдячні!» — написала у соцмережі Наталія Фігель, одна із організаторів відправки гуманітарного вантажу.

«До підготовки, упаковки, доставки, приготування документації, розмитнення, оплати і розподілення долучиться більше півсотні волонтерів з Фонду Захисту Героїв – Ukrainian Heroes Fund, St. Joseph the Betrothed Ukrainian Greek-Catholic Church, Miss Ukrainian Diaspora, Razom for Ukraine, а також волонтерські організації в Україні. Сприяння у доставці вантажу в Україну – KLM Express та Ukraine Express», — зазначила вона.

Джерело: http://vidia.org/2015/34632

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа