Інструкції: 17 грудня – пікетування дипломатичних установ РФ за кордоном!

15 грудня на віче в Києві була озвучена резолюція про заборону Януковичу підписувати угоду щодо приєднання України до Митного союзу. Щоб застерегти Януковича від підписання Переяславської угоди-2, постановлено зібрати 17 грудня в Києві віче на 18.00. Таке рішення актуалізує необхідність додаткового тиску на український та російський уряди українцями з-за кордону.

За результатами наших обговорень під час скайп-конференцій було вирішено провести пікетування дипломатичних установ РФ також і за кордоном. Надсилаємо Вам ще раз для ознайомлення рекомендації щодо проведення зазначених акцій (див. файл instruction-17.12.2013.doc).

Також надсилаємо Вам тексти вимог до посольств РФ російською мовою (файл: claim_RUS.doc), до посольств України (файл: claim_UKR.doc) та для розповсюдження серед місцевих ЗМІ англійською мовою (файл: claim_ENG.doc).

Важливо також провести акцію і біля дипустанов України. Там ми маємо передати вимогу, а також в’яжемо на огорожу синьо-жовту стрічку (!). Це дуже важливо.

Для того щоб наші акції були успішними та про них дізналося українське суспільство рекомендуємо:

1)       заздалегідь повідомити місцеві ЗМІ про Вашу акцію;

2)      зафіксувати Вашу акцію на фото та відео;

3)     повідомити  нас  про проведену акцію за допомогою Форми для оперативного збору інформації про акції закордонних українців

 

instruction-17.12.2013

20131217_claim_UKR

20131217_claim_RUS

20131217_claim_ENG

Бажаємо усім успіхів!

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа