15 чоловіків намагались незаконно потрапити до Румунії впродовж минулої доби

F6dn__vWsAA9gTD

П’ятнадцять чоловіків призовного віку, які намагались незаконно перетнути держрубіж, затримали впродовж минулої доби прикордонники Мукачівського загону поблизу кордону з Румунією.

Сім чоловіків зупинили військовослужбовці відділу «Яблунівка». Двох із них виявили у ході перевірки інформації, наданої оперативниками загону. Маршрут усіх затриманих пролягав гірською ділянкою. Порушниками виявились один житель Запорізької області та по двоє із Закарпаття, Харківщини та Дніпропетровщини.

F6dn__0XwAAx-79

Ще двох «гірських мандрівників» затримали прикордонники відділу «Ділове». На Закарпаття горе-верхолази приїхали з Харкова та Києва.

Троє чоловіків з Хмельниччини, закарпатець та донеччанин планували перепливати Тису. Їх зупинили прикордонні наряди відділу «Ділове» та «Тячів».

А прикордонники відділення «Богдан», на одному із контрольних постів, виявили в рейсовому автобусі жителя Харківщини, який прямував до своїх «помічників» у місто Хуст. Чоловік зізнався у своїх намірах незаконно перетнути кордон, проте не знав у який саме спосіб, йому мали запропонувати це зробити.

F6dn_-tXkAE9qlt

Наразі оперативники загону детально вивчають усі обставини правопорушень та з’ясовують коло осіб, причетних до організації переправлення чоловіків через кордон.

На затриманих склали протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», справи скерували до суду.

Державна прикордонна служба України

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа