Обов’язки мера Горлівки почав виконувати журналіст-терорист

Мер Горлівки Євген Клеп, затриманий три дні тому під час наради, вчора вийшов на зв’язок. Зі свого телефону він подзвонив співробітникам виконкому з проханням зібрати в 15.00 засідання госпактиву за участю керівників міських підприємств. Але в обумовлений час мер так і не з’явився. Замість нього госпактив проводив місцевий журналіст Олексій Петров (відомий ще як Ізя Кацман), що є бійцем Горлівського гарнізону Народного ополчення Донбасу.

Як розповіли Gorlovka.ua учасники наради, Петров, який виступав з трибуни, закликав допомагати з обороною міста та надавати ополченцям безоплатну допомогу у вигляді бетонних блоків і будматеріалів для зміцнення бліндажів – оборонних споруд на в’їздах до Горлівки.

Також він висловив претензії на адресу міської влади, яка відправила горлівських дітей на оздоровлення в українські табори.

Піднімалося на зустрічі питання про мера Горлівки та причини його затримання. Петров сказав, що у Народного ополчення Донбасу до нього є підозри про співпрацю з київською владою.

Джерело:  gorlovka.ua

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа