Річні загальні збори Громадської організації «Україна-2050»

27 квітня 2024 року відбулися дистанційні Річні загальні збори Громадської організації «Україна‑2050».

Президент Громадської організації «Україна-2050» Евген Чолій представив звіт діяльності за 2023 рік, яка була вповні пов’язана з геноцидною війною Росії проти України та охоплювала: (1) адвокаційну роботу, включаючи участь у різних конференціях, демонстраціях, імпрезах та зустрічах із закликами, щоб міжнародна спільнота більш активно підтримувала українську владу, Збройні Сили України та народ України в їх героїчній боротьбі за захист України і Західного світу від імперських дій Росії; (2) інформаційну роботу, в тому числі інтерв’ю та статті для преси і соціальних мереж п’ятьма мовами (українською, англійською, французькою, німецькою та іспанською), щоб інформувати та сприяти формуванню громадської думки на користь захисту України і, відповідно, Європи; та (3) медіа‑моніторинг щодо дезінформації відносно України та української діаспори і протидію російській дезінформації.

Повний двомовний звіт Президента Громадської організації «Україна-2050» Евгена Чолія (українською та англійською мовами) можна переглянути за цим посиланням:

https://ukraine-2050.org/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82%2F-president-2 .

Разом з цим, Річні загальні збори переобрали на два роки Евгена Чолія на посаду Президента Громадської організації «Україна‑2050», а також Виконавчого директора і всіх членів Почесної ради і Ради директорів, у яких закінчувались строки повноважень за Статутом організації.

Повний склад Проводу Громадської організації «Україна-2050» можна переглянути за цим посиланням: https://ukraine-2050.org/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B2%D1%96%D0%B4%2Fleadership .

Під час цих Річних загальних зборів були затверджені фінансовий звіт і план дій Громадської організації «Україна-2050».

Фокус і пріоритет цього плану дій поставлені на адвокаційну та інформаційну роботу, щоб заохочувати Захід максимально допомагати Україні та активно сприяти її якнайшвидшій перемозі над імперською Росією, що є найкращою запорукою миру, безпеки та стабільності у світі. Додатково цей план включає протидію російській дезінформації, щоб забезпечити, що міжнародна спільнота формує свою думку і приймає рішення відносно України та української діаспори на основі правдивої інформації.

Було також вирішено, що у 2024 році Громадська організація «Україна-2050» буде допомагати українським владним структурам, щоб Україна отримала доступ до заморожених активів Росії за кордоном, з метою забезпечення перемоги України і компенсації їй величезних збитків, завданих Росією. Ці активи були заморожені Західними владними структурами у відповідь на російське військове вторгнення в Україну.

Громадська організація «Україна-2050»

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа