Курінь Левів здобув перемогу у грі «Гурби Антонівці 2013»

1 травня завершилася одинадцята молодіжна військово-патріотична теренова гра «Гурби Антонівці 2013». Тріумф у ній здобув курінь «Жовтих», основою якого була сотня молодих хлопців і дівчат зі Львова. Гра організована ГО Молодіжний Націоналістичний Конгрес (МНК) на лісових теренах Тернопільщини та Рівненщини. Теренівка відбувалася за сприяння Львівської міської ради, ГО Самопоміч та військового магазину Штурм.

Теренівка, як завше тривала три дні, де молоді люди із всієї України, попередньо розділившись на два «ворожі» табори (Жовтих та Червоних), боролися за перемогу.

Кожного дня вимарші по межі терену площею 25 кв. км засвідчили, що молодь у нас сильна і здатна власними силами боронити себе і свою державу, зазначають організатори по завершенні теренівки.

Та у грі є третя команда – «Диверсанти», яка не змагалася за перемогу. Їх завданням було лиш зробити боротьбу більш енергійною.

 «Гра була динамічна і цікава, не зважаючи, що на неї було відведено лише 60 годин, всі учасники випробували себе, змогли відчути себе у ролі справжніх бійців УПА, котрі у 1944 році, на цьому ж місці провели один із найбільших боїв проти НКВС.» – розповідає по завершенні гри курінний команди «Диверсанти» Андрій Бень.

Впродовж гри відбулося п’ять боїв між Левами і Вовками, перемогу у яких святкували перші. Вони не зважаючи на втому після вимаршів по терену в пошуках супротивника та їх знамена отримували мінімальні втрати. 

«Маса вражень, адреналіну та екстриму на Гурбах 2013! Курінь Левів переміг, це наш курінь! Слава, слава, слава!» – розповідає під враженнями від гри один із чотових Денис Драгініч. У інших учасників боїв емоцій теж із надлишком, та вони не забувають, що всі бійці за межами терену залишаються друзями! Дякують один одному за проведений час у лісових масивах та обіцяють повернутися наступного року за черговою дозою адреналіну!

« Нічні навідування нашого табору командою «Диверсантів» змусила наш курінь вже о третій годині ночі першого дня змінювати своє місце розташування. Дощ і вітер перевіряли нашу загартованість під час усієї гри, від відкриття до закриття. Ми витримали дане нам випробування, пройшли його гідно і до кінця. Тож вітаю своїх побратимів із команди Левів із перемогою!» – додає голова ЛОО МНК, курінний «Жовтих» Назар Франчук.

 

Прес-Служба ЛОО МНК

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа