Найкращі смартгодинники для плавання: ТОП-2024

Більшість сучасних розумних годинників оснащені надійним захистом від вологи та пилу, проте далеко не всі моделі підходять для плавання та вітрильного спорту. Разом із тим є окрема категорія цих девайсів із герметичним корпусом, що забезпечує повноцінну водонепроникність. 

Крім конструктивних особливостей, вони також мають гідний набір корисних функцій і режимів. Ми підготували актуальний рейтинг смартвотч для плавців та яхтсменів, які підходять для використання як у басейні, так і у відкритій воді. 

Apple Watch Ultra 2

Флагманська модель від хлопців із Купертіно із водонепроникністю 10 атмосфер є однією із найбільш вологозахищених на ринку. Цей розумний годинник — наручна альтернатива підводному комп’ютеру. 

Годинник дає змогу здійснювати занурення на глибину до 40 метрів та відстежувати глибину, тиск, а також іншу корисну для підводника інформацію. Дисплей яскравий та чіткий, контент добре видно за будь-якого освітлення. Ця та інші моделі є в каталозі інтернет-супермаркету Цитрус: https://www.ctrs.com.ua/ru/smart-chasy/brand-apple/

Фірмова програма Oceanic+ забезпечує повноцінний програмний інструментарій для серфінгу та катання на водних мотоциклах. Ще одна перевага — комфортний, адаптований для використання у воді ремінець Ocean. Також відзначимо просунуті апаратні характеристики гаджета.

Garmin Forerunner 965

Цей американський бренд спеціалізується на виробництві розумних годинників для спортсменів. Є в його каталозі та пристрої для використання в умовах «підвищеної вологості» (відкритих та закритих водоймах). 

Показник водонепроникності — 5 АТМ, із цим девайсом можна занурюватися на глибину 50 м. Модель Forerunner 965 відмінно підходить для тих, хто займається плаванням, тріатлоном, вітрильним спортом. 

Девайс вимірює такі значущі для цієї категорії спортсменів показники, як: подолана відстань, швидкість, кількість гребків, показник SWOLF. В асортименті виробника є версії із різним діаметром корпусу та розмірами/дизайном ремінців. 

Зі спеціалізованої моделі минулої епохи Swim 2 була запозичена брендова функція Drill Log. Час роботи без підзаряджання за інтенсивного використання — 7 днів.

Huawei Watch FIT 3

Ще одна модель для плавання в басейнах та відкритій воді, найбільш бюджетна в нашому ТОПі. У ній реалізовано можливість відстежувати подолану дистанцію, кількість кіл, частоту гребків, бали за системою SWOLF. 

Цей універсальний смартгодинник Watch FIT 3 працює під управлінням операційної брендової системи HarmonyOS, сумісний із мобільними гаджетами на базі Android та iOS. 

Також є фірмова програма Huawei Health для моніторингу базових медичних показників. 

Відзначимо також візуально привабливий дизайн та зручну посадку на зап’ясті. Девайс підходить для різноманітних спортивних тренувань на суші. Завдяки гарній автономності (до 12 днів на одному заряді), його можна використовувати під час турпоходів та велопробігів.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа