Зомбовані терористи і їхні інструктори

Йосиф Сірка

Найбільше ображає, що в інформаційній війні завжди програє той, хто мовить правду. Він обмежений, а брехун може плести все, що завгодно.
Robert Sheckley

Нелюдська поведінка тзв. сепаратистів, яку вони демонструють під керівництвом російських офіцерів, викликає засудження не тільки в Україні, але й у всьому світі. Катування (у випадку депутата та студента у Слов’янську), а потім вбивство, захоплення европейських спостерігачів, катування та знущання над офіцерами СБУ, викрадання журналістів, захоплення будинків та спроби захопити аеропорти, військові частини, міліцейські відділи та інше безчинство, є свідченням того, що це не акції „мирних протестантів”, але злочини бездушних, неморальних створінь.
Захоплення телевізійної станції показує ясно, що це не мета „мирних демонстрантів”, але мета дійсних організаторів „сепаратиського руху”. Саме телебачення в руках кремлівських брехунів є знаряддям зомбування населення, яке й досі не знає правди про мету організованої злочинної діяльності тзв. сепаратистів. Видатний російський письменник І. Тургенєв (1818-1883) ще у 19 столітті твердив, що „Русский есть найбольший и найнаглейший лгун во всем мире”. Якщо послухати сучасні російські новини по радіо, телебаченню, чи почитати в російських газетах, то слова Тургенєва виявляться пророчими.
Зомбовані терористи, які виховані брехливою кремлівською фашистською пропаґандою цілковито позбулися будь-яких людських рис. Керовані російськими офіцерами-диверсантами, „сепаратисти” нагадують скоріш мослемських бойовиків Пакістану, Афґаністану, чи Африки. Відсутність моралі, принципів, викрадання людей, брутальне побиття мирних демонстрантів, захоплення міжнародних спостерігачів та інших закладників, садистські вчинки „повстанців” – вказують на те, що терористи не керуються якимись ідеалами за краще життя, за соціальну справедливість, за політичні переконання. Одинока мета цих зомбі – вивішування в Україні російських прапорів та вимога приєднання до Росії.
Звірства та тортури терористів нагадують слова іншого російського письменника М. Булгакова (1891 – 1940), який росіян навіть не вважав народом: „Не народ, а скотина, хам, дика орда, душегубів та злодіїв”. Пригляньтесь до зомбованих терористів, які навіть свої фізіономії не показують, що вони чинять з мирними демонстрантами у Донецьку, Луганьську, Харкові – хіба вони не нагадують дику орду? А чого вже варта дії та заяви терористів у Слов’янську! Захоплення членів ОБСЄ, які приїхали в Україну, щоб допомогти дипломатично залагодити кризу, яку загострюють і провокують російські диверсанти за допомоги зомбованих і кримінальних терористів, є свідченням боротьби без правил, без моралі, без відповідальності.
Пригадується, як поступили в Росії із терористами, які захопили закладників – їх всіх повбивали і ще й були горді на свій вчинок. Зараз російські офіцери самі стають терористами у сусідній країні і отримують фінансову й моральну підтримку Кремля. Про безпоседню причетність Кремля до терористських дій на Сході України існує низка доказів, з яких „найсвіжішим” є зізнання зловленого І.Перепічаєнка, заступника самопроголошеного мера Слов’янська.
Цей молодий терорист чартерним літаком літав до Москви, де давав «правдиву картину» в інтерв’ю московському телебаченню. За дорученням керівника терористів у Слов’янську російського громадянина Гіркина (за кличкою Стрєлок) Перепічаєнко отримав у Москві 19 тисяч доларів та прилад для шифрованих телефонних розмов.
Дивує, що українські силовики, які мають моральний обов’язок не тільки дбати про безпеку населення, але й знищити терористів, які захоплюють заручників, вбивають та катують людей, дуже непрофесійно поводяться. Не слід чекати, що скаже Захід, ООН, чи поки тебе застрелять, захоплять або поб’ють, але діяти в інтересах народу, закону, держави. Вже стало світовою нормою, що коли терористи не здаються, їх знищують. Українці повинні довести світові і ватажкам Кремля, що вони є і будуть господарями на своїй землі, а коли хтось так любить сусідню країну, то слід їм створити сприятливі умови для переїзду.
Щодня з вуст зомбованих терористів лунають звинувачення у фашизмі на адресу майданівців, бандерівців, чи просто патріотів. Українські ЗМІ чомусь досі мало звертають увагу на те, що фашизмом тхне саме із поза кремлівських стін і цей сморід шириться через ґеббельську пропаґанду і зомбує майбутніх терористів на Сході та Півдні України. Гадаю, що не тільки українці, але й росіяни не ознайомлені з деталями родини нинішнього президента РФ Путіна. А шкода, бо саме ці „деталі” дали би можливість проаналізувати й зрозуміти фашистську поведінку войовничого полковника КГБ.
Польський журнал „Angora” (# 31, 3.8.2003, ст. 11) помістив у рубриці „Секрети історії” статтю Й. Шанявського „Чи батько російського президента брав участь у придушенні Варшавського повстання?” (Jozef Szaniawski „Czy ojciec prezydenta Rosji bral udzial v stlumeniu Povstania Warszawskiego?”). Для українців ця стаття зокрема актуальна сьогодні, коли син лейтенанта 100-тисячної Армії Власова, яка боролася на стороні Гітлера, звинувачує українців у фашизмі.
В статті згадана світлина, яку знайшов колишній совєтський військовий аґент Володимир Резун, який 1978 р. перейшов до британської розвідки, за що його в СССР засудили до кари смерти. Зараз це широковідомий у світі автор книг Віктор Суворов, який опублікував не тільки світлину, знайдену у забороненому архіві 8-ої Британської армії. Ця світлина з серпня 1944 р., на ній троє в козацькій уніформі, один в німецькій, а один в уніформі армії Власова. Першим зліва стоїть Володимир Спірідонович Путін – батько нинішнього президента РФ.
1941 р. В.С.Путін недалеко Вітебська дав перевагу німецькому полону, а до того часу він був офіцером НКВД. Він добровільно вступив до Російської Визвольної Армії (РОА) генерала Андрія Власова, який перейшов на сторону німців. 1945 р. Путіна, разом з іншими членами армії Власова, британці передали СССР.

Putin-father
Отже, яблуко не впало далеко від яблоні, син уже у 18 років пішов слідами батька, але вже під іншою назвою – КГБ. Читач може сам зважити, чи могли 4 роки на службі у фашистів залишити на батькові Путіна такий слід, із-за якого сьогодні страждає вся Україна. Дуже можливо, що амбіційний полковник КГБ хоче перевершити таких диктаторів як Сталін, Гітлер. Для України важливо, щоб інформувати про це своїх громадян і північних сусідів, бо старе гасло злодія: Ловіть злодія! досі актуальне! Приглядайтесь – хто кричить фашисти!
Непоінформованість населення на сході та заході України є причиною толерування зомбованих терористичних і замаскованих банд. Україна цілковито програє у пропаґандивній війні, бо ж правда одна, а брехні – різноманіття. Якщо б люди були поінформовані про те, що Янукович і його банда вивезли в Росію 32 мільярди доларів – народних податків та закордонних позик, то тоді б зрозуміли, що Майдан боровся за всіх чесних. Отих мільяр вистачило б на ремонт усіх доріг, на модернізацію шахт та індустрії, на підвищення пенсій та зарплат у всіх регіонах України!
Вже самі вимоги терористів – приєднання до Росії, є свідченням того, хто формує вимоги і для чого захоплюють адмінбудинки, міліцейські дільниці, СБУ. Їм не йдеться про якісь соціальні, політичні проблеми, про безробіття, медичну та соціальну опіку і т.і. – ні, нічого подібного – приєднання хоч частини (бо цілу не проковтне) України до Росії. Якщо ж РФ бракує людей, то краще було б звернутись до китайців – вони б могли навіть швидко пару сотень мільйонів людей переслати, як братню допомогу Путлеру.
Рада Федерації 29.4.14 ухвалила закон, що посилює кримінальну відповідальність за організацію масових заворушень та тероризм. Згідно з новим законом, його порушників очікує довічне ув’язнення. Велика кара передбачена за організацію тероризму та його фінансування. Закон прийняли у Москві у той день, коли українські ЗМІ оприлюднили доказову інформацію СБУ та американського держсекретаря Дж. Керрі про те, що терористами на Донбасі, в Луганську та де інде, керує Москва, а терорист І.Перепічаєнко підтвердив, що і фінансування терористів здійснює Москва.
Може слід би було ВР Україні скопіювати закон РФ і прискореним темпом його схвалити, тоді поводитись з терористами так, як роблять у РФ. В іншому разі ще довго будемо мати до діла із зомбованими терористами, які чомусь не користають з транспорту, щоб перебратися до омріяної батьківщини, але хочуть туди затягти і тих, хто хоче залишитись на землі своїх предків!
У цивілізованому світі люди вирішують проблеми демократично, тобто, мирним шляхом. Терористи в Україні мирний шлях не визнають, вони у масках нападають на державні адміністрації, б’ють та вбивають демонстрантів та заручників, займаються антидержавними діями, свавільно організують референдуми, самі вирішують вже перед референдумом «волевиявлення». Саме заборону таких дій має на увазі новий закон РФ, бо Росія не хоче такої активності терористів у себе, яку вона фінансує та організує своїми людьми в Україні.
Вчитися потрібно не тільки, як запроваджувати демократію, але й способам, як її утримати!
30.4.14 р.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа