Як захистити права українців на рідну землю? – круглий стіл

18 квітня 2012 з 14.00 до 16.00 в Центрі національного відродження ім. Ст. Бандери по вул. Ярославів Вал, 9 у Києві пройде круглий стіл на тему захисту земельних прав українців, співорганізаторами якого виступають ГО “Українська справа”, Рада Старійшин Українського Козацтва та Рада Козацьких Отаманів України.

Даний практично орієнтований круглий стіл проводитиметься на виконання рішень Першого Форуму Українських Справ, який відбувся у Києві 24 березня ц. р., та має на меті вироблення механізмів реалізації та захисту прав українців – власників земельних ділянок та земельних паїв, що нині знаходяться під загрозою внаслідок урядової політики.

У круглому столі братимуть участь Іван Галенко (провідний експерт з питань геоінформаційних систем та технологій), Павло Жовніренко (Центр стратегічних досліджень), Борис Кушнірук (незалежний аналітик та блогер), Валентина Семенюк-Самсоненко (Союз жінок України “За майбутнє дітей”), Микола Стрижак (Асоціація фермерів та приватних землевласників України), Іван Томич (Комітет захисту рідної землі), Дмитро Філіпчук (Профспілка працівників галузі земельних відносин України), Артем Шаіпов (Центр політико-правових реформ) та інші цікаві люди.

Зголоситися до участі у круглому столі можна за електронною адресою [email protected]

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа