“Я люблю Путіна і він мене любить”

putin-trump

Точно такі слова висловив 21 вересня 2020 року на зустрічі з виборцями у штаті Огайо Президент США Дональд Д. Трамп. Це не перший раз. Такі вислови лунають від нього ще з його передвиборчої кампанії виборів 2016 року. Вони виясняють його поведінку супроти Путіна та Росії на протязі останніх двадцять років, ще коли він був просто бізнесменом і намагався спорудити свою вежу у Москві. Глибшої аналізи психічного стану Трампа мабуть не треба. Його власна сестра сказала що він думає тільки про собі особисті справи та не керується нічим іншим.

Для звичайних, тобто пересічних американців це ознака і пояснення чому Трамп солідаризується з диктаторами та вбивцями. Для українців крім цього хіба також болить або повинно боліти, що Трамп любить найгіршого ворога України сьогодні. Відкрито кажучи українці котрі хоч раз почули чи побачили виступ Трампа у якому лунали такі слова це хіба “корисні ідіоти” за окресленням радянського періоду або може щось далеко гіршого. Вони не можуть бути ні друзями України ані українського народу.

Дуже практично пересічна людська совість не дозволяє “любити” людину (і жадати любови від неї) котра вбила кілька сотень власних громадян, щоби влаштувати претекст для погрому чеченців у Чечні, давала кілька разово доручення виконувати вбивства проти своїх опонентів як у Московії так і поза її границею, вторгувалася на суверенні землі своїх сусідів та замордувала 298 зовсім невинних людей, дітей і жінок ракетою вціленою на по стороннього літака. В нас кажуть: яке їхало таке здибало. У 2016 році Трамп навіть висловився, що колиб він когось замордував видно на 5-тій авеню у Ню Йорку його люди його підтримували б. Навіть сьогодні він чванитися своїми незрозумілими успіхами не жалуючи що в наслідок цих “успіхів” у керуванні пандемією вмерло 200 тисяч американців через не тільки його недбалу політику але через це що їхнє життя було для нього побіжним коли брати під увагу важливість його власної перемоги у виборах.

Для українців це тим більше потрясаючи. В історії України та українських і московських відносин починаючи від Андрія Боголюбського, Київської Русі, а тим більш від Переяславського договору, Козацької держави такі москальські особистості царі і комісарі позначилися особливою жорстокістю супроти нашого народу, Іван Грозний, Петро І, Катерина ІІ, Микола І, Александер ІІ, Владімір Ленін, Йосиф Сталін, Леонід Брежнєв (правда він малорос) та Владімір Путін. Ім’я Путін записане у нашій історії як одного з найгірших ворогів України. І цього ворога любить президент Трамп і і бажає, щоби він і його любив.

У нашій власній славній одначе за часто трагічні історії ми гордимося великою кількістю наших героїв котрі одержимо віддали своє життя за свій народ, за друзів своїх. Ця історія героїзму уможливила нам пережити найтяжчі політичні переживання, навіть намагання наших ворогів стерти нас з лиця землі. Ці перетворення через це що ми героїчний народ скріпили нашу духовність. Забрали нашу землю, нашу мову, наш хліб, але не змогли забрати від нас нашу силу духа, нашу волю до національного життя. Остаточно ми перемогли і ми все переможемо бо сила нашої волі скріплена героїзмом нашого народу далеко сильніші чим шаблі, рушниці, гармати, танки і ракети.

На жаль, одначе у цій же історії нам також не бракувало зрадників. Поминаючи їхні мотиви, зрадник це зрадник, чи він зрадив для власної вигоди чи користі, чи особистого збагачення (я фінансово дуже скористав за Трампа сказав один фінансово заможний чоловік в США українського походження який підтримує Трампа, так як і деякі наші козаки у ХУІІІ столітті запродались цареві Петру І і зрадили Мазепу під Полтавою), чи просто з наївності чи безглуздої дурноти, наших сучасних Трампшевиків (не інше як і українських більшовиків) історія не характеризуватиме інакше як зрадниками, не інакше думаючи-ми і їх осудить бо перед ними сьогодні дуже ясно і дуже чітко представлено кого вони підтримують. Вони підтримують любителя-друга одіозного Путіна одного з найгірших у історії ворогів нашого українського народу та нашої держави. Галасувати, що я патріот і люблю Україну не вистарчає. Так галасували багато зрадників у нашій історії. Все ж таки мимо галасу вони записалися зрадниками.

24 вересня 2020 року

Аскольд С. Лозинський

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа