Відкритий лист до міністра закордонних справ України

Святослав Караванський

Безпрецедентна для ХХІ століття поведінка націонал-фашистського лідера Росії вимагає відповідної реакції світового співтовариства. Напівбожевільна еліта РФ гадає, що світ не зможе приборкати її мирними засобами. Зациклені на своїй мілітарній могутності, вони не можуть собі уявити, що світ має можливість поставить їх на коліна мирними засобами.
Чи це можливо?Cheap Ugg Boots
Абсолютно! Треба тільки змінити політику потурання агресорам, якої донині дотримується міжнародній форум держав світу, створений для недопущення агресій. На превеликий жаль, однак, Організація Об’єднаних Націй замість боротьби з агресором, схалила політику потурання агресорам, запросивши агресора бути членом Ради Безпеки. Чи ж не сміх? Найагресивнішого палія війни ООН поставила боротися з агресорами! Це дуже нагадує історію з байки, коли вовка запросили наглядати за кошарою овець. Таку ситуацію висміяли байкарі тисячі років тому.
ХХІ вік мусить покласти край такій комедії.
Представників агресора треба виключити з усіх керівних та відповідальних постів у міжнародніх організаціях. Насамперед це стосується до ООН.
Тому я і звертаюсь із цим листом до міністра закордонних справ України, держави, яка стала жертвою агресії. Ставши жертвою агресії, саме Україна мусить започаткувати переорієнтацію ООН з політики потурання агресіям на політику боротьби з пітекантропами ХХІ століття.
Шановний добродію міністер закордонних справ!
Ваш прямий обов’язок звернутися з проханням до Генерального секретаря ООН з такими пропозиціями:
Винести на загальні збори держав-членів ООН питання про усунення представників держави-агресора з усіх керівних та відповідальних посад в Міжнародному Форумі держав.
Це буде перший крок мирних заходів світового співтоватиства, спрямованих на припинення агресій.
За цим кроком мають іти інші кроки ізоляції агресора. Ізоляція палія війни – це та зброя світового співтовариства, яка переможе військову могуть епігонів Гітлера.
Другий крок стосується до Статуту ООН. Статут ООН передбачає економічні санкції проти агресора. Це розумний захід, але, як свідчить практика останього століття, економічних санкцій недосить, щоб зупиняти Гітлерів. Треба додати до економічних санкцій ряд санкцій, спрямованих на ізоляцію агресора. Статут ООН має записати цілий ряд ізоляційних заходів щодо новітніх Наполеонів.
До санкцій ізоляційного блоку слід зарахувати таке:
1. Припинення участи держави-агресора у світових спортивних змаганнях, олімпіядах.
2. Припинення участи держави-агресора у мистецьких форумах, де визначувано переможців.
3. Припинення членства представників держави-агресора в усіх міжнародніх релігійних, медичних, філателістичних, економічних, правозахисних та інших організаціях.Cheap Uggs
4. Заборона світовим навчальним закладам приймати до своїх стін предстґавників держави-агресора, без письмового і словесного на ТБ засуду агресії, практикованої урядовою елітою держави-агресора.
5. Припинення участи держави-агресора у міжнародніх космічних проектах, з виплатою їй, вкладених у проект коштів.
Це так би мовити санкції-мінімум. Зацікавлені сторони у процесі обговорення ізоляційних санкцій можуть додавати свої пропозиції санкцій. У Статуті ООН має бути записано, що Статутна комісія завжди готова розглядати додаткові пропозиції щодо санкцій для агресора від держав-членів та індивідуальних активістів.
Ці заходи спрямовано на переорієнтацію ООН на дійову боротьбу з агресивними режимами у ХХІ столітті.
Треба нарешті сказати агресивно настроєним лідерам: «Зась!». Світ має спинити новітніх Наполеонів та Гітлерів від масових винищень людського роду.
Почати цей похід проти агресорів – святий обов’язок міністерства закордонних справ Украни.Cheap Uggs Boots
Хай справджуються слова Тараса Шевченка:
…Встане Україна
І розвіє тьму неволі,
Світ правди засвітить…

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа