Відкритий лист до екс-президента Польщі Леха Валенси

Святослав Караванський
Дорогий друже Президенте!

Ваша порада створити постійну Комісію Взаємопомочі народів світу – це той коктейль Молотова, який без війни та зброї спинить московські танки на кордоні України не лише на кілька днів, але раз і назавжди. І то не тільки на кордоні України, а й на кордоні Прибалтики, Польщі, Угорщини, Чехословаччини: на кордонах вільної Европи.
Ці танки не рушать через кордони ні сьогодні ні завтра. Заскочені аж-он-яким спалахом солідарности народів та лідерів планети на зухвалі дії Кремля московські фашисти відклали на час наступ на ластівку вільної волі на Заході Евразії – Україну. Фашисти бачать у ній свій неминучий крах як жандармів світу. Бо вільна Україна під боком у тираноправної Москви – це та чарівна фея, яка переробить напоєних шовіністичним дурманом рабів Путина-Медведева на борців за вільну волю:
………..Встане Україна
І розвіє тьму неволі –
Світ правди засвітить…
Московські фашисти зачаїлись і чекають коли спалах взаємопомочі народів світу при бездіяльності міжнародніх миротворчих організацій, як це було не раз досі, згасне і дозволить їм продовжити грабунок і беззаконня.
Марні сподівання!
Ваша порада передбачила цю надію бандитів. Постійна Комісія Взаємопомочі народів не дасть згаснути спалаху народнього гніву.Black Friday Ugg Boots
Ваша порада – це революція у світовому співтоваристві: початок кінця
потурання Гітлерчукам. Це – Конституція світу ХХІ століття: століття без війн та людовбивства. Це – вирок світовим бандитам від вільної волі народів планети.
Ваша порада – це дороговказ сучасним політикам світу. Дороговказ на успіх та перемогу.
Сьогодні Україна готується до виборів президента. Усі громадські сили від ліва до права виставили своїх кандидатів. Ітиме змагання ідей за серця виборців.
Хто переможе?
Мабуть-таки той, хто візьме на озброєння Вашу революційну ідею.
Ідею Конституції світу ХХІ століття.
Ця ідея глибоко людська, глибоко справедлива, глибоко перемогодайна. І то не тільки в Україні. Ця ідея буде сприяти успіхові майбутніх президентів і Польщі, і Прибалтики, і Фінляндії, і Франції, й Італії, й усіх країн Европи, зрештою і Африки, Азії та Америки.
Я не знаю процедури виборів генерального секретаря ООН, але мені з голови не йдуть газетні шпальти з фотом, підписаним «Генсек ООН Лех Валенса».
Вік не може стати на заваді особі з мудрим, свіжим і справедливим мисленням.
Два століття тому народній поет України мріяв, щоб усі слов’яни стали добрими братами, і синами сонця правди, і геретиками.
І ця мрія потроху збувається. І то не тільки щодо слов’ян, а щодо всіх народів світу. Це братерство має гартуватися у протистоянні з тиранами та узурпаторами.
Тож нехай живуть вільні народи світу!
Хай з краю до краю котяться анифашистські гасла сучасности: «Слава Україні!, Героям слава!»Uggs Black Friday Deals.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа