Увага! Провокатори з історичним досвідом КГБ

Йосиф Сірка

У Чехії та Словаччині були спроби запустити по ТВ провокаційний ролік про Майдан, який має цілковитий характер колишньої КГБівської пропаґанди. Саме ці дві країни в минулому під назвою Чехо-Словаччина зазнали під час окупації 1968 р. провокаційне радіо „Влтава”, яке „об’єктивно” виправдовувало окупацію тзв. Варшавським пактом. Тут говорили про західних імперіялістів, про американських шпигунів, про ворогів чехо-словацького народу, яких цей народ перед окупантами не бачив. Окупантам вдалося затримати демократичний розвиток Чехо-Словаччини на дальших 20 років, але припинити його не змогла навіть найсильніша КГБівська пропаґанда.
Саме це пригадується, коли подивитись на провокаційний ролік, виготовлений чеською мовою, який цілковито дезінформує глядача. Супроводжуючий жіночий голос вибраних картин, які майстерно сфабриковані, щоб дискредитувати Майдан, визраджує, що це не чеська „продукція”, а, дуже можливо, походить із „кухні”, в якій сидять колишні КГБісти, які й сьогодні не на службі народу, але певним структурам.
Ролік ні одним словом не згадує, що було причиною цьогорічного Майдану, коли понад мільйон людей вийшли на вулиці. Ні одного слова, не кажучи вже про показ дітей, про брутальне й звірське побиття їх 30-ого листопада, що й викликало мільйонні протести, які переросли у Європейську революцію на Майдані в Києві!
Ролік починається з того, що „терористи Майдану” напали на Адміністрацію президента, щоб скинути законну владу. Тут на захист вийшли загони міліції, які підставили себе, щоб не дійшло до кровопролиття!
Організаторами і замовниками, згідно з роліком, цього терористського нападу була опозиція, яку „фінансують і запланували американські структури”. Ролік проказує кадри з розгону демонстрацій у Франції та Іспанії і порівнює з „покірливою” поведінкою української міліції, яка дає себе бити по головах, але сама не б’є, а про побиття студентів, яке передувало цій акції – ні слова! Дуже шкода, що хтось не показав вже раніше „мирних” „Беркутівців”, які так безжалісно били навіть лежачих дітей, що й породило сьогоднішній Майдан!
Під кінець ролік спрямовує глядача на те, що не міліція побила дітей, а навпаки – вона потерпіла поламаними руками, ногами та побитими головами, бо це була спланована терористична акція. До прикладу наводяться арабські країни, які, мовляв, також стали жертвами американського капіталу.
Щоб не можна було впізнати провокатора роліка, то закінчується він нагадуванням ювілейного 1025 року хрещення Київської Русі, він закінчується сподіванням, що в цьому році буде „переможеним діявол євросодоми і настане влада Божих і справедливих законів”.
В народі кажуть: Чорт не спить, а по людях ходить!
Провокативний ролік, який намагається перекласти відповідальність за злочин проти дітей на „улюблених” терористів, імперіялістів, американські структури, американських шпіонів, є доказом „живучості” здихаючої змії, яка своєю отрутою замордувала мільйони
В Чехії та Словаччині, на щастя, люди вже знають забріхану пропаганду минулого режиму, тому до ТВ-програм її не допустили, але вороги демократії знайшли шлях до інтернету, де її поширюють. Ця антимайданівська пропаганда лише нагадує, що ворог української незалежності не спить і потрібно докласти всіх зусиль, щоб він не псув і не затьмарював мирну Європейську революцію, яку започаткували не імперіялісти, але українська молодь, яка хоче жити по європейському у демократичній Україні.
Дуже можливо, що провокатори зроблять отакі „інформаційні” роліки і іншими мовами, бо ж для них брехня залишиться їхнім девізом – якщо увесь час кидати бруд і на найбільш слизьку стіну, то щось таки зачепиться! Тому: Уважайте на провокаторів!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа