Твій друг – це ти

Святослав Караванський*)

Існує мудрий вислів «Слажи мені, хто твій друг, і я тобі скажу – хто ти». Вислів – старий, як світ, а втім, наче в око вліпив сучасним подіям.

За тисячі років існування Римської Церкви Папи Римські не знаходили за потрібне спілкуватися з цезареопапістською1), тобто підпорядкованою царям – Російською Православною Церквою.

І раптом, на тобі: Папа-ліберал Франтішек цілується з патріархом РПЦ – Кирилом.

Коли цього Папу обрали Римські кардинали, ліві сили Вільного Світу аж стрибали з радощів: нарешті Римську Церкву очолив Папа-ліберал.

Але, панове, що це за ліберал, який знаходить спільну мову з расистом?

Патріярх Кирило у команді Гітлера-2 – Путина – виконує функцію гітлерівського міністра Гебельса, пропагандиста расистської ідеології Адольфа Гітлера.

А. Гітлер виклав свою ідею у книзі «Майн кампф», де проголосив вищість арійської раси, маючи на увазі німецьку націю.

Адольф Путин книги не написав, але доручив Патріярхові РПЦ просувати у світі ідею “русского мира”, яка є ніщо инше, як російське видання книги «Майн кампф».

Адольф Гітлер з німецькою прямотою казав: «Німці – вища раса і володітимуть світом”. По-німецьки – чесно.

Патріярх Кирило-Гебельс з ординською криводушністю рече: «Русский мир – найкращий “мир” у світі». Цей словесний ребус “московські руські” розуміють по-гітлерівськи: «Московські руські – вища раса – і володітимуть світом”, а всі “інородці” мають розуміти по-рабськи: «Русский мир несе вам свободу і щастя». По-московськи – кажу одне, мислю инше.

Отакого друга має Папа-ліберал Франтішек.

Чи ж на такий фінал чекали ліві сили Вільного Світу?

Був папа – ліберал, а став расистом, промосковським націонал-соціялістом.

Папа-ліберал сприяє Гітлеру-2 поневолити світ, плануючи зруйнувати разом з Патріярхом РПЦ Кирилом Українську Греко-Католицьку Церкву.

Руйнуючи УГКЦ папа-ліберал насправді руйнує Римську Католицьку Церкву, бо єдиний рятунок для УГКЦ – це розірвати унію з Римом і проголосити греко-католицьку автокефалію. Всім же католицьким владикам, незгодним з прогітлерівською лінією папи-ліберала зробити те саме.

Це єдиний шанс уратувати Римську Церкву від папи-ліберала, а насправді папи-гітлерівця.

1) Цезаропапістська Церква, на ділі, – служить не Богові, а Сатані.

*) Зберігаємо правопис автора

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа