Таємний лист до партійних працівників, органів ОДПУ, судів. Минуло майже століття, але сутність московитів залишається незмінною. (90 років тому)

05_08_Червоний терор

90 років тому:

8.05.1933 – керівники радянського репресивного режиму Сталін і Молотов підписали таємний лист до партійних працівників, органів ОДПУ, судів і прокуратури, в якому зокрема констатовано: «ЦК і Раднарком одержали повідомлення, що наші працівники все ще практикують незаконні масові арешти на селі. Такі арешти провадять голови колгоспів та члени колгоспного правління, голови сільрад і секретарі партійних осередків, районні та крайові радянські й партійні працівники; арешти здійснює кожний, кому заманеться, і хто, власне кажучи, не має права здійснювати арешти. Не диво, що серед такої оргії арештів органи, котрі справді мають право заарештовувати, включно з органами ОДПУ та особливо міліції, втрачають будь-яке почуття міри й часто здійснюють арешти без будь-якої підстави, діючи за правилом: “Спочатку заарештуй, а тоді розслідуй”».

В листі зовсім не йшлося про дотримання законності чи припинення сваволі та розбою на всіх щаблях радянського управлінського апарату, а лише про зосередження репресивно-грабіжницьких функцій в руках вибраної касти державних карателів – працівників спецслужб, прокуратури, міліції. І ще одна важлива деталь: широкомасштабна агресія Московії проти України у 2022 показала, що для всього московитського народу загалом, а не для окремих представників окупаційної адміністрації чи спецслужб, на ментально-підсвідомому рівні характерні бажання чинити безоглядний масовий терор, мародерство, катування стосовно тих, хто мав нещастя опинитись у їхній владі.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа