Створено офіційну платформу ЧЕСНО в Київській області

Навесні 2012 регіональні платформи громадського руху ЧЕСНО були офіційно утворені, як то прийнято писати, “в Автономній Республіці Крим, містах Києві й Севастополі та усіх усіх областях України”, крім… Київської.

З одного боку “ми ж, ніби то, всі тут”, з іншого… ну просто не було у графіку “промо-туру” поїздки до Києва. 😉

Тим часом, що не кажи, Переяслав чи Яготин – все-таки щось інше, ніж Вітряні Гори чи навіть Троєщина.

“Чесняки”, місце проживання або діяльності яких пов’язане “з областю”, давно збиралися виправити цей ґандж, проте зробили це щойно зараз: 12 червня.

На презентації та наступній нараді були присутні, загалом, осіб 16 приблизно з двох десятків організацій (бо ж, як відомо, в Київській області кожен активіст – це не менше 3-4 організаційних брендів, два-три з яких він має формальні повноваження представляти).

Київську обласну Коордраду ЧЕСНО утворили одноголосно, так само “консенсуально” затвердили її головою Сергія Неділька, встигли обмінятися “зведеннями з фронтів” виборчої кампанії, що йде на Київщині вже “повним ходом”, та навіть накинули певний план дій на найближчий час, основним елементом якого є презентації руху ЧЕСНО в містах области та створення “окружних” коордрад.

Сфотографуватися додумались лише у кінці засідання, коли третина учасників вже розійшлася.

Наступне засідання Київської обласної Коордради ЧЕСНО призначене за тиждень – на 17.00 середи, 20 червня, так само – у Центрі національного відродження ім. Ст. Бандери у Києві. На порядку денному – розподіл відповідальності за “напрямками роботи” та підготовка презентацій в Ірпіні, Броварах, Білій Церкві і так далі…

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа