Радість демократії

Все своє доросле життя я був зареєстрованим Демократом, хоч і недисциплінованим, поки це не набридло. Я жив у Нью-Йорку, а тепер у Нью-Джерсі, по суті, у штатах де Демократи переважали. Моя відсутність партійної дисципліни дозволила мені проголосувати за стільки ж Республіканців, скільки Демократів на посадах президента, сенатора чи Конґресмена і, звичайно, нижчого рангу. Зізнаюся, я завжди був і залишаюся виборцем по одному питанню – Україна.

У мій нинішній пенсійний рік дві обставини змусили мене змінити прописку. Це сталося півроку тому. Я зареєструвався як Республіканець в окрузі Кейп-Мей, штат Нью-Джерсі. Першою причиною була нудьга. Конґресвумен Мікі Шерріл була моїм представником у Палаті представників, і вона завжди була на моєму боці політичного спектру, і точно не потребувала мого голосу. Але в 2-му виборчому окрузі штату Нью-Джерсі, який включає округ Кейп-Мей і Вайлдвуд-Крест, де проживає інколи моя родина, Конґресмен звідти був одним із найогидніших членів Конґресу, колишнім Демократом-перебійником, стоматологом за попередньою професією і екстремістський трамшевик, який відкрито заявив, що якщо Трамп програє вибори 2024 року, він, Джефферсон Ван Дрю, не погодиться з результатом. Я суттєво проти таких, як Конґресмен Джефферсон Ван Дрю. Він для мене просто лакей без оригінальної думки, і до того ж примітив.

Я підписаний на інформаційний бюлетень Ван Дрю, тож можу представити й аргументувати цілу літанію його неприйнятних позицій по інших позиціях. Проте я обмежусь його позицією щодо України. Він ніколи не голосував за Україну. Це при тому, що ідентифікація агресора це Росія, те, що Росія вчинила військові злочини, що українські діти викрадаються чи вбиваються Росією, ніколи не були предметом питання. Я звертав увагу Ван Дрю на ці питання в численних повідомленнях. Він відповів, але лише проформу, ніколи не торкаючись сутті злочинності проти українських дітей, що, на мою думку, принаймні змусило б його переглянути свою позицію МАГА Трампшевика. Яким нечуйним несимпатичним треба бути, щоб ігнорувати біду дітей!

Сьогодні, у четвер, 30 травня 2024 року, я вперше проголосував на первинних виборах Республіканської партії. У полі для президента я написав Ніккі Хейлі, незважаючи на те, що я їй не довіряю і не поважаю її. Вона була жахливим постійним представником Сполучених Штатів в ООН за Трампа. Вона ніколи не знала, коли накласти вето на росіян у Раді безпеки ООН. Трамп був єдиним кандидатом у виборчому бюлетені. У боротьбі за Палату Ван Дрю був єдиним кандидатом. Я написав: «Будь-хто, окрім цього байдужого й переважно неосвіченого стоматолога». Ви були б здивовані, як добре я почувався, незважаючи на те, що мій голос нічого не означав».

Хтось може сказати: «Аскольд, вирости. Це не гра» Я відповідаю моєму суперникові: «Ні, ти вирости, це не тільки гра але дуже небезпечна гра». Це найважливіша гра, яка, на жаль, впливає на мільярди життів. Кожен повинен зіграти в цю гру, щоб не дати клоунам-вбивцям взяти контроль над нами.

Дональд Трамп, пізніше того ж дня, був засуджений судом присяжних Манхеттена, штат Нью-Йорк, у злочинній діяльності за 34 пунктами. Йому подібні, Джефферсон Ван Дрю, Віктор Орбан, Роберт Фіфо та інші, маючи нагоду, можуть перетворити наш світ на світ Путіна . Єдине, що стоїть на заваді – це українська хоробрість, західна зброя та воля людей у ​​всьому світі, які бажають реалізувати свої демократичні права на захист верховенства права (справедливості та свободи) на противагу правлінню сили, вбивствам, тортурам. і авторитарному правлінню.

У Європі в червні, в Америці в листопаді ц.р. люди повинні користуватися правами, які їм надав Бог і їхні Конституції. Протягом цього часу від червня до листопада, їм потрібно озброювати, а не сковувати незламних українських воїнів. Це дуже багато про Україну, але набагато більше. Йдеться про наше виживання як людство.

Продовжуйте, незалежно від того, Демократ ви чи Республіканець, в Європі незважаючи на партійну належність, тільки не екстремісти і ксенофоби, скористайтеся своїм правом голосувати за свободу та верховенство права за умови, що закони справедливі. Це вирішальний час, і він принесе велику радість усім, хто використовує своє право відчути демократію в дії, тому що вони були учасниками захисту всього людства. Добро перемагає зло тільки тоді коли добрі люди діють. Сам Бог діє через добрих людей.

30 травня 2024 р.    Лозинський Аскольд

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа