Путін бере вільний світ на «понял?»

Святослав Караванський

Коли злодійський авторитет не може вжити своїх злочинних “понятій” для досягнення своєї мети, тоді він вдається до дипломатії. Цей перескок від злочинних до нібито пристойних шляхів бандитизму злодійський жаргоні росіян зафіксував у вислові брати на “по’нял?”. Цей досить образний зворот зформувався з живої мови: переконуючи свою жертву, злодій після ряду аргументів питає «По’нял?», гадаючи що це питання впливає на психіку фраєра і сприяє його поступливості. Цей акт переконання упертого фраєра окреслює мовний зворот брати на “по’нял”. У мові урок цей вираз уже не має питальної інтонації, хоч виник він саме з питання «По’нял?».
Затим що поведінку кремлівської «как-хочу-так-и-ворочу» верхівки найкраще відтворює саме злодійська мова, я дозволю собі прикласти її до державних урків та їхніх стосунків із Вільним Світом. Володя Путін, коли почав свій похід за відродження єдиної Росії в кордонах чи то 1914 чи то 1990 року жодного разу сам не звертався до американського президента. Не було такої потреби, тим паче, що саме західні лідери і серед них Барак Обама самі зверталися, щоб уговтати, до одержимого “русскою” ідеєю психічно схибнутого царя-батюшки. І то без жодного успіху.
І раптом, маєш: сам цар звернувся до президента Америки з пропозицією. Вивести війська з Криму?
Цього не дозволяє “русская ідея”. Путін просить Захід помогти йому розчленувати Україну, щоб боронь Боже, Москва не повторила помилки Верховної Ради СССР і не включила до єдиної Росії Західні області України: Галичину, Буковину, Закарпаття, Волинь. Верховна Рада СССР дала маху 1939 року: Це ж треба! Приєднала бандерівські землі до матушки Росії!
Жириновський з Путіним такої дурниці не зроблять. Вони просять Америку та ЕС подбати /надавить! на Київ/, щоб розділили Україну на кілька шматків, і щоб европейські області не потрапили знову до матушки Росії.
Іншими словами, вони просять Захід помогти Москві ліквідувати українську незалежність. Не більше, не менше.
Оце так московські урки беруть на “по’нял” фраєрів Заходу: поможіть Москві зруйнувати демократичний світ! Що втяли, то втяли. До гапликів!
Це все одно, якби «Союз войовничих безвірників СССР» звернувся до папи Римського з пропозицією ліквідувати Римську Церкву.
Москва хоче ліквідувати демократичний світ (закрыть Америку!) самими американцями та європейцями!
Чи ж не є це доказ, що у кремлівських урків не всі дома або, як тепер кажуть, дах поїхав?
І ця божевільна мафія вкрала у вільних людей атомну зброю!
Чи не має Вільний Світ думати, як укоськати маніяків раз і назавжди?
Як Гітлера, Чаушеску, Кадаффі та Януковича?
А людство позбавити вічного страху.

Freundschaft link: nike air max online | nike air max günstig Verkauf mit Rabatt Preis.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа