Про рівність статей

Святослав Караванський*)

Система квот для жінок на виборах до державних органів не працює. Бо ця систена не може вимагати додержання квот виборцями, серед яких більше полвини – жінки.

Але для процвітання України як держави конче потрібно запровадити справжню рівність статей в усіх галузях життя держави, почавши з керівництва держави, бо це керівництво в демократичній країні підляга законам, розроблюваним самим народом через систему виборних органів.

Для досягнення справжньої рівности статей в керівницвтві держави потрібен новий – революційний – варіянт рівности. Виборців у державі треба розділити на дві групи: виборці-чоловіки та виборці-жінки. Кожна група у найдемократичнішому варіянті виборів обиратиме 50% майбутніх депутатів. Тоді наслідком буде, що вибраний орган матиме 50% чоловіків і 50% жінок.

Це найсправедливіше рішення рівности статей у державі.

Візьмім Верховну Раду України. Чоловіків 88%. І що це за чоловіки? Переважна більшість їх – бізнес-орієнтовані, тобто їх турбує не добробут населення, а успішність свого приватного бізнесу. Їхній ідеал не Справедливість для всіх а Вигода для свого власного бізнесу. І така Верховна Рада засідає в Україні.

Чи ж збудує така Верховна Рада европейску Україну?

Раби Вигоди розуміють під европейсьою Україною, дережаву, пов’язану (асоційовану) з ЕС, яка не буде у складі СНД і не коритиметься реальній владі Москви. Що ж до цінностей ЕС, то раби Вигоди докладають усіх зусиль, щоб під маркою цих цінностей зберегти статус-кво: безсовісне обкрадання українського народу урядово-президентськими кланами.

Для добра України та українців конче потрібно вичистити цих рабів Вигоди з Верховної Ради і на їхнє місце обрати депутатів, відданих Правді й Справедливості.

Жіноцтво, яке на власній шкурі продовж віків відчувало Несправедливість і Неправду, є найкращий матеріял для заповнення Верховної Ради дійсно проевропейським елементом. Тому запровадження цілковитої рівности статей у виборчому законодавстві України – це завдання № 1 усіх патріотів України.

Рівність статей у керівництві держави – це розв’язка усіх клопотів, що стоять перед Україною: боротьба з корупцією, національне відродження, війна з

окупантом.

Революційне рішення рівности статей поставить Україну в число найпрогресивніших націй світу і розв’яже цілу купу проблем, включно з агресією Гітлера-2.

*) Зберігаємо правопис автора

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа