Показуха – засіб імпотентних політиків

Йосиф Сірка

„Зустріч української інтеліґенції” з президентом в Криму нагадує мені „принцип” деяких чоловіків: послухати пораду жінки, а зробити навпаки! Точнісінько так зробив Янукович з вибраною інтелігенцією, дехто з якої зараз волося на голові рве – чому туди поїхав, бо ж став жертвою справжньої показухи!
Щодо В.Януковича, то він залишився вірним своїй поведінці. На президентських виборах аґітував, мовляв, вислухає кожного, але ніколи не обіцяв, що дотримуватиметься Конституції (крім президентської присяги), яку так часто порушує підписом неконституційного закону або антидержавною угодою про продовження побуту чужої військової бази на території України.
Проф. В.Василенко у своїй статті: „Підписаний Литвином мовний законопроект як продукт правового шахрайства” (www.radiosvoboda.org/content/article/24663957.html), як фахівець-юрист довів антиконституційність цього закону та кримінальну поведінку її ініціцаторів та її прийняття у ВРУ. Зразу після „зустрічі з інтеґенцією” ще лунало із заяв пані Герман та деяких прийнятих президентом інтелігентів (Д.Стус), що президентові той закон не подобається і він може його й не підписати, а наступного дня – без всяких пояснень – підписав. Отож, переплюнув навіть Валуєва, бо той мав над собою царя. Якщо Литвин виправдовувався „обов’язками” голови – підписувати, то Янукович повинен був би пригадати обов’язки ҐАРАНТА КОНСТИТУЦІЇ.
Відомий блоґер Андрій Окара у статті: «Я-ч поза законом. ”Гуманітарна інтелігенція” – ”чесні фраєри”. Україна – країна ”тєрпіл”»
http://blogs.pravda.com.ua/autors/okara/50228d94538cb/ звернув увагу на те, що «…після вступу закону в дію можна вважати, що ця влада позбавлена легітимності, тому будь-який спротив їй не є злочином, не є правопорушенням, як не є правопорушенням спротив Батию, Наполеону, Муравйову чи Гітлеру.»
Як і слід було чекати, зразу після підписання тзв. закону про мови «вождь» комуністів України Симоненко зразу проголосив дальшу реваншистську мету – ліквідувати символіку незалежної України – прапор, гімн та герб. Арґумент у нього «поважний» – з нею зустрічали Гітлера в Україні.
Слід зразу зазначити, що Гітлер ніколи України не визнавав, а його побратим Сталін був найбільшим кровопийцем українського народу. Тобто, комуністи, які досі безкарно руйнують українську державу, її мову, несуть повну відповідальність не тільки за вісутність національної символіки за совєтських часів, але й за знищення Української Народної Республіки, яка через комуністів незмогла стати суверенною державою ще майже сто років тому.
Слід пригадати, що комуністам СССР та їхнім нащадкам завжди бракувало історичних знань і правди про українські визвольні змагання, бо вони не тільки голодом винищували український народ, але й розстрілами та запроторенням у Сибір, на Соловки, у темні шахти та ліси української інтеліґенції та української церкви. Пропаґандивна пісенька про колаборантів УПА, Шухевича, Бандеру та ін. завжди супроводжувалася «музикою» про їхню співпрацю з Гітлером, але чомусь замовчувалася правда, що С.Бандеру запроторили нацисти у концтабір зразу після проголошення Акту відновлення Української Держави і визволили його з концабору у Заксенгаузені щойно американські війська. Комуністи ніколи людям не сказали правду, що УПА боролася проти нацизму і комунізму, які Еропейським парламентом визнані як злочинні режими проти людства. Поза-як, комуністи багато бруду кидали на УПА, але ніколи не згадували величезну армію російського генерала Власова, який був не тільки союзником нацистської Німеччини, але й виконацем її наказів і, звичайно, послуговувся державною символікою, яку сьогодні вживають у Росії. Або, на приклад, ніколи не згадають, що батько В.Путіна служив у армії Власова. Одним словом – брешуть, коли йдеться про борців за Україну і втрачають пам’ять, коли йдеться про комуністів колаборантів!
Під час Другої світової війни нацистська держава мала багато союзників, які не тільки зі своєю національною символікою йшли на «допомогу» Гітлерові, але й підпорядковували йому свої війська (Угорщина, Румунія, Італія, Іспанія та ін.). Такі країни як Словаччина завдячують їм своє постання з усією державною символікою.
Звичайно, що символи держави були вже тоді, коли ще комуністів на світі не було, але про це Симоненко не знає, а от щодо комуністичних злочинів в Україні, то у першого комуніста Укаїни цілковитий склероз. Склероз і неграмотність Симоненка проявляється і в тому, що увесь світ вже знає, що його духовний батько Сталін був колаборантом Гітлера і вони оба змагаються за першість щодо злочинів проти людства, а він цього не знає!
Виступ Симоненка у Харкові щодо національної символіки незалежної України є лише «квіточками» підписаного Януковичем закону, а плоди вони ще збираються зібрати, якщо байдужість до мови, предків, до власної історії не зміниться. Якщо народ не здатний скористатисмя своїм правом: «Право народу на повстання проти царя-узурпатора, право народу на бунт чи революцію – саме з арсеналу природнього права» (А.Окара). Якщо не скористатись воїм правом зараз, то дуже можливо, що завтра буде пізно, або завтра ж того права не буде
«…сьогодні, як ніколи, проявилося, що кожен народ заслуговує на свою владу і на свої закони.
Якраз в таких “біфуркаційних” точках проявляється: ти – тушка і бидло в людському обличчі чи козак і достойна людина.
І якщо ти – бидло, і якщо весь твій народ – нація “тєрпіл”, значить, скоро на твоїй землі будуть жити інші, більш достойні народи.
Та і не твоя це земля, якщо ти її не зумів боронити од загарбників…» (А.Окара).

Виклик, кинутий підписом Януковича усім українцям є свідченням зневаги усяких порад, свідченням зневаги Конституції і діаспора повинна негайно звернутись до Европейського суду (бо кешенькові судді Партії реґіонів не здатні судити) – тут порушено Конституцію, яка була прийнята референдумом і змінювати її не можуть нелеґітимні пройдиствіти, які загарбали депутатські картки своїх колег.
Нам всім потрібно встати з колін і на увесь зріст сказати окупаційному режимові: Досить! Чемодан, вокзал і їдьте з купленими паспортами та іншим громадянством до своїх спонзорів, до своїх капіталів, які ви повивозили в офшорні фірми за кордон. Їдьте й не повертайтесь, бо без вас Україна розвиватиметься, а з вами вона загине!

Торонто, 9.8.2012 р.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа