Пенетрація Польщі

Пенетрація («проникнення» з латини) характеризує здатність в’язкого матеріалу чинити опір тілу стандартної форми (калібрована голка) якщо це тіло намагається до нього (матеріалу) проникнути.
24 березня російська ракета Х-101, цілком такої голкоподібної форми, спокійно та без перешкод увійшла у повітряний простір Найяснішої Речі Посполитої, продемонструвавши світові найнижчій індекс її пенетрації.
Юристи використовують термін «пенетрація» для визначення характеристик злочину зґвалтування. В польському суспільстві до сексуального насильства ставляться, як би це сказати? – поблажливо. Польща останньою з країн ЄС прийняла європейський стандарт ставлення до злочинів на сексуальному грунті (ДТ, 21.02.14). Жертвами насильства у Польщі стають близько 30 тисяч на рік, а поліція реєструє лише близько двох тисяч випадків.
«За дослідженнями організації Służby społeczne w służbie popędów , 40% прокурорів і співробітників поліції в Польщі вважають, що жінка не має права переривати розпочатий сексуальний контакт, і що в цьому випадку не йдеться про зґвалтування».
Мабуть до цієї поширеної серед польських владних чиновників думки приєдналося й міністерство оборони Польщі: ну якщо пенетрація вже відбулась, не можна переривати політ Х-101. В цьому випадку про зґвалтування Польщі казати не можна.
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа