Панове генерали і офіцери, своїм мовчанням ви зрадите Бога і Україну

Звернення до ЗСУ:

«Панове генерали і офіцери, своїм мовчанням ви зрадите Бога і Україну, якщо допустите звільнити свого Головнокомандувача гененрала Залужного!»

Герой України, генерал-лейтенант Григорій Омельченко

Це історичне звернення героя України появилося лише на Порталі Спілки офіцерів України, на сайті Цензор.нет та в YouTube ВОВЧИЦЯ плюс. Дивує, що із десяток різних ЗМІ, лише названі оприлюднили «Звернення» генерала Омельченка – людини-патріота, з великим життєвим, професійним і політичним досвідом. Його «Звернення» має величезне значення державне значення, оскільки воно вказує на небезпеку втратити не тільки Збройні сили, але й державу.

Патріотизм Омельченко підтверджує вболіванням за воюючу Батьківщину. Він конкретно аналізує незаперечну ситуацію воюючої країни проти одвічного ворога. Його історичні порівняння сучасної ситуації зі становленням і втратою першої української держави – Української Народної Республіки, вказують на небезпеку.

Детальний аналіз Омельченком поведінки президента Зеленського, якого Єрмак, за допомоги Медведчука, намовив на зустріч з Патрушевим в російському посольстві в Омані, повинен би прочитати кожен офіцер ЗСУ, щоб «не зрадити Бога і Україну», за яку полягли десятки тисяч українських Героїв.

На жаль, мені невдалося скопіювати цілий текст «Звернення», а його слід би було випустити друкованим у десятках мільйонів екземплярів. Або – оприлюднити так, щоб кожен мешканець України зміг познайомитись з фактами, які не залишають сумніву, що генерала Залужного хочуть звільнити, оскільки він став символом незламности України, яку московська орда хотіла захопити за три дні.

Звичайно, «Звернення» Омельченка заторкує не тільки ЗСУ, а «Майдани» довели, що українці вже остаточно зрозуміли – хто бореться, той виграє!

Йосиф Сірка

https://youtu.be/-XYDsCcTmKI?feature=shared

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа