Непокарана Безугла повернулася з посиленням

Йосиф Сірка

ГЕТЬ РУКИ ВІД ЗАЛУЖНОГО!

Із брехні М. Безуглої (депутатки ВРУ від СН) вже можна оприлюднити цілий том неймовірної брехні, яку багато-хто вважав би чудовою фантастикою. Для початку наведемо кілька брехливих цитат дворічної давности, повязаних із тзв. «спецоперацією Ваґнерґейт», за які вона досі не понесла покарання.

«Це не була спецоперація, це був спеціальний захід. Це був суто український спеціальний захід. Відповідно, передбачено було затримання по прибутті в Стамбул, адже такі особи перебувають у спеціалізованих базах даних і затримуються у кожній цивілізованій країні», – М. Безугла. (10.9.21

«ТСК встановила, що спецоперація почалася в кінці червня 2020 року, а значить, підлягає спростуванню інформація про її багаторічне планування… ТСК також не знайшла підтвердження, що президент України давав особисті розпорядження відстрочити спецоперацію» – М.Безугла.(16.11.21)».

Ширити безкарно брехню Безуглій сприяли і висловлювання президента Зеленського, який, коментуючи зірвану операцію, казав, що «ідея такої операції – це була ідея, скажімо так, інших країн, точно не України».(17.9.21).

А головний «підбрехач» А.Єрмак «поставив крапку над і», коли перед камерою «Свобода слова Савіка Шустера», з «впевненістю підтвердив»: «Це детективна історія, яка була вигадана від самого початку до кінця. Взято декілька фактів з реальності, додано художні вигадки – і створилася масштабна історія, яка дійсно вражає». Єрмак (19.9.21), (Зразу видно, що людина – «фахівець фільмів).

Ця історія брехні , якою Офіс президента «годував» українців, трапилася вже понад 2 роки тому, а наслідки понесли талановиті військові патріоти і герої. Професіоналів розформиували, звільнили зі служби, а полковника Р.Червінського незаконно арештували і утримують увязненим, затягуючи судові процеси. Вийшло все так, що Безугла чудово виконала ролю головної «брехуні» і в ОП довірили їй «новий сценарій».

М.Безугла, заслужила «довіру ОП» і, порушуючи державну таємницю, написані закони, накинулася на Головнокомандувача Залужного з брехливими звинуваченнями. Ці звинувачення торкаютьсмя самого Верховного Головнокомандувача – президента Зеленського, який є на вершині військової підпорядкованости. Тобто, немаючи і йоти поняття про військові порядки, зокрема про вертикаль підпорядкованости, дисципліни і порядку, Безугла «запхала свій ніс» у «чуже просо», забуваючи народне прислівя: «В чужому просі – бють по носі».

Такий наглий, безхаратерний та цілковито ворожий вчинок депутатки Безуглої, під час війни, є свідченням недорозвинености і політичної глупоти. Німецький теолоґ Д. Бонгöффер (Bonhöffer), після десяти років гітлерівського режиму, висловився, що: «Глупота є більш небезпечною ніж зло», після чого був арештованим.

Людина, яка наважилася назвати фашистський режим глупотою, поплатилася своєю свободою. Українська ж депутатка Безугла, за брехню, якою вона приховувала державних зрадників, отримала «вказівки далі брехати». Вона безкарно охороняла брехнею державних зрадників. Зараз вона готова брехнею звинувачувати Залужного, якому слід подякувати, що врятував Київ перед окупацією московитами та доклав зусиль до звільнення значної частини окупованої території.

В самому розпалі відкриттів «підозр» корупційних крадіжок від суми 37 мільйонів до мільярдів, вибухає «бомба» брехні. Непокарана брехуня Безугла, знов, «випливає» – на брехні. Надіємось, що на цей раз, цілковито неграмотна не тільки у воєнних, але й у військових справах, отримає справжню «нагороду» за брехню. Брехня є глупотою, якою можна наробити багато лиха. Тому вона небезпечніша від злого вчинка, бо його можна оминути, недозволити, а глупота залишається на завжди!

29.11.23, Торонто

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа