Монархічні риси керівника ОП

Йосиф Сірка 

Американська аґенція CNN 20.9.23 оприлюднила стисле повідомлення про те, що український президент В.Зеленський зустрівся увечері у Мангетені (Нью Йорк) з керівними бізнесменами, щоб обговорити можливості відбудови, знищеної війною, країни та її економіки.

За округлим стілом взяли участь JPMorgan Chase,колишній Google CEO Eric Schmidt, міліардер Mike Bloomberg,власник команди New England Patriots Robert Kraft, керівник інвестиційного фонду міліардер Bill Ackman, колишній US Secretary of State Henry Kissinger та міліардер Barry Sternlicht.

KissingerUkrainian President Volodymyr Zelensky met Wednesday evening with Wall Street CEOs and business power players to discuss efforts to rebuild his war-torn country and its economy, a person familiar with the matter told CNN.

Був підписаний меморандум про порозуміння з JPMorgan допомогти створити дорожню карту для відбудови.

Українські ЗМІ про цю зустріч Зеленського та Єрмака з американськими міліардерами повністю мовчали. А справа полягала в тому, що ОП хотів її тримати в таємниці. Оскільки Єрмак майстер організути таємні зустрічі на зразок зустрічі Зеленського з Патрушевим (заступником Путіна) в Омані у січні 2020 р. та таємні домовленості Єрмака з Сурковим, а потім з Козаком, то, на цей раз він сам порушив «таємність».

Оскільки сам президент нікому і словом не згадав українським ЗМІ, які,певне, його супроводжували, то українці, які не слідкували за американською теле-аґентурою CNN, були б і недовідалися про цю зустріч, коли б не Єрмак. Щоправа. Керівник ОП, з незрозумілої причини, щойно на 6-день повідомив, що, мовляв, глава держави Зеленський 20 вересня н.р., в Мангетені мав «корисну» зустріч з міліардерами США. Єрмак вирішив поговорити з багачами про «відбудову» України, недочекавшись перемоги.

Нагадаємо, що два тижня тому на каналі «Фабрика новин», під назвою «Найголовніший у країні! Що ми повинні знати про Андрія Єрмака», була викладена частина біографії керівника ОП Єрмака. Звичайно, у 12-и хвилинах неможливо було викласти детально «доісторичний» період «найголовнішого в країні».

Певно, цікаво буде довідатися, що «найвидатніший» дипломат, який звів роль Міністерства закордонних справ, майже, на нуль, набирав досвід дипломата, переговірника, фінансиста, військового «фахівця», державного управлінця, «експерта» по призначенню на державні посади, в керувані країною, навіть, народними слугами у ВР України та Кабінетом міністрів, «вчився» у проросійського депутата Е.Тедеєва – протягом 8 років!

Щоб мати уяву про «вчителя» – як управляти державою, то, гадаю вистачить пригадати, що за увесь свій побут в українському парламенті, Тедеєв підходив до трибуни лише тоді, коли починалася бійка. Стосовно його «законодавчої» ініціативи, то вершиною антиукраїнських пропозицій було підписання ним звернення – від депутатів ОПЗЖ, до польського Сойму – визнати боротьбу українців Волині за право на існування – ґеноцидом польського народу.

Сумнівні «переговори» з Сурковим, коли Єрмак підписав капітулянське розведеня ліній фронту на Донбасі та Формулу Штайнмаєра, які мали принести Путінові капітуляцію України – були першими «дзвінками» для українців, що Єрмак працює не в інтересах України. Після цього, він зумів успішно «обміняти» українських полонених моряків, яких Міжнародний суд зобовязав РФ повернути Україні, включно з кораблями.

За даними ЗМІ, у Єрмака є зв’язки з представниками російської еліти. Він разом з громадянином Росії Емануїлом Рахамімом (науковець та бізнесмен) були бенефіціарами  у створеній 2001-го року компанії ТОВ «Медійна група європейського партнерства», спеціалізація якої – виробництво фільмів. На сьогодні бізнес-зв’язок Єрмака із Емануїловим продовжився у зареєстрованій в Україні компанії ЗАТ «Інтерпромфінанс Україна». У свою чергу Емануїлов є співласником  російської компанії, яка зазначена одною із засновників «Інтерпромбанку» РФ. Серед акціонерів «Інтерпромбанку» – член Ради федерації Федеральних зборів Російської Федерації від Камчатського краю Валерій Пономарьов та інші впливові росіяни. Єрмак в коментарях ЗМІ  спростовував, що має бізнес-інтереси в РФ і  пояснював, що Емануїлов – давній знайомий його батька.

Отже, «підготовка» до управління державним апаратом (включно з президентом) у А.Єрмака була «солідна». Вже за перші місяці «помічник» президента Єрмак пропонує Зеленському швидкого миру через пряму зустріч зі заступником Путіна М.Паптрушевим, головою РБ РФ, 8 січня 2020 р. в Омані. Оскільки зустріч була цілковито таємною, то, при виявлені журналістами Зеленського в одному з найдорожчих готелів Оману, Єрмак змушений був, вже в якості керівника ОП Зеленського, брехати ЗМІ про коротку відпустку «змученого» президента.

М.Олешко на своєму каналі YouTube від 29.9.23 слушно зауважив, що зміни в Україні розпочалися після зустрічі Зеленського з Патрушевим в Омані. Єрмак перед усіма ЗМІ заперечув зустріч і твердив, що це вигадка. Другою його великою брехнею було заперечення іншої події – припинення проведення проведення українською спецслужнбю операції, відомої у ЗМІ, як Ваґнерґейт. Як зазначала г. «Українська правда» ( 18.8.20): «За інформацією джерел, ГУР, СБУ та департамент з військових злочинів Офісу генпрокурора більше року тому почали операцію з розшуку та затримання терористів. У складі групи, яку мали схопити, були люди, ймовірно причетні до збиття Boeing МН-17, Іл-76 під Луганським аеропортом, АН-26 близько Луганска». 

Зеленський і Єрмак добре знали про цю «спецоперацію». Але, якщо Зеленський твердив, що операцію планували, але не українці, а Єрмак перед усіма камерами та журналістами відверто збрехахав: «Детективна історія, вигадана від початку і до кінця». Саме такі «готові» відповіді керівника ОП Єрмака нагадують оповідання українського класика Г. Квітки-Основяненка (1778 – 1843) «Підбрехач». В ньому Підбрехач так «забрехався», що із кульгавого жениха набрехав на повного каліку.

Відоме журналістське розслідування Bellingcat, під керівництвом Х.Грозева, підтвердило, що є ознаки зриву спецоперації «Вагнергейт» з офісу Єрмака та Зеленського. З того часу у пресі появлялися підозри в тому, що Єрмак працює на ворога, та на всякі підозри Єрмак не реаґував, але «роздавав» охоче інтервю різноманітним західним та українським ЗМІ.

Постійне «демонстрування» Єрмака Зеленським «по своїй правиці», під час закордонниїх візитів та приймання іноземних делегацій, його численні втручання майже до всіх справ державного та політичного управління, привело до того, що деякі журналісти вже присвоювали йому звання – віцепрезидент.

В дійсності, як стверджує Ю.Швець, американський аналітик українського походження, колишній совєтський розвідник, майор закордонної розвідки КДБ, Єрмак став в Україні стіною, через яку не проходять реформи, потрібні зміни, але панує всюди небачена досі корупція. Людей, які обікрали Україну на міліарди доларів звільняють з посад, але накрадене не конфіскують! Замість закупівлі зброї, корупціонери купують віли на морських берегах Европи, які виявляють українські журналісти та саркастично зараховують їх до «батальонів» Монако, Рівєри, чи іспанських, британських «учасників боротьби з ворогом у теплих водах та касіно».

Траґедією для українців стало ще й те, що люди обирали молодого кандидата, який знав життя лише через призму гумору, висміювання, а посада президента принесла цілковито нові ролі. Тому обіцянки реформ, високих місячних заробітків, покінчення з куміством, повна справедливість, які мали настати після швидкого миру, залишилися обіцянками.

А виборці отримали війну та гірші від німців руйнування Другої світової війни, хаос, сотки тисяч смертей, які настали після впертого переконування населення України, що Росія ніколи не піде війною проти України.

Але чому політичне керівництво, під проводом «супер переговірника» Єрмака, не доз-волило організувати хоча б тероборону? Єрмак, мабуть, вважає, що коли одягне війського кольору сорочку та штани, то це вже дає йому право вважатит себе військовим експертом. Повідомлення військового змісту (про успіхи, звичайно) можуть мати й інше значення – окрім того, щоб показати, «який я поінформований!

Ю.Швець вважає, що корупцію не можна подолати, якщо не покарати організаторів корупції, до яких він зараховує і Єрмака. Тому, досвідчений розвідник, рекомендує Зеленському негайно звільнити Єрмака, оскільки він вже зараз запровадив порядки монархії, без монарха, використовуючи довірчивість президента. Тому ситуація в Україні, нагадує реґенство в монархічних державах, коли монарх не міг здійснювати владу внаслідок хвороби, неповноліття тощо.

В Україні, офіційно, зазначена парламентсько-президентська республіка і форма правління Єрмака є неконституційною. Людина, яка свідомо взялася узурпувати владу в Україні заслуговує комплексний медичний огляд, або – увязнення!

2.10.23

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа