Корисні ідіоти

Огидні та злочинні методи стосовані зараз кремлівськими КДБістами не дивують. Найкраще про це знають зараз громадяни України. Бо саме Україна перебуває в стані війни з РФ. Майже кожного дня гинуть наші солдати, а мирні жителі страждають в результаті обстрілів з танків, артилерії або систем залпового вогню. Пошкоджуються будинки, життєво важливі об’єкти інфраструктури, школи, медичні установи.

Україна бореться не тільки за свою незалежність, свободу та гідність, але у дійсності захищає всю Європу перед ”русским миром”. Дуже добре розуміють це також поляки, литовці, естонці, латвійці та інші народи, які перебували в соціалістичному таборі.

Пересічна людина, яка стежить за подіями, цікавиться політикою,читає, робить висновки, немає проблеми з вибором – хто агресор, а хто жертва. Здається, все дуже просто. Тоді, як назвати політиків з Західної Європи, корті підтримують путінський режим? А їх чимало: Герхард Шредер, Алексіс Ціпрас, Маттео Ренці, Марін Ле Пен, Франсуа Фійон тощо. Недосвідчені, наївні, лицемірні, обмежені? Мабуть найкращим, для окреслення цих персон, виявляється термін ”корисні ідіоти ”. Це, люди які живуть в ліберально-демократичних країнах, котрі, надаючи моральну та матеріальну підтримку тоталітарній ідеології, насправді, власними руками в’яжуть петлю, на якій їх згодом повісять.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа