«ІБІС» – товари для різноманітного активного дозвілля

«ІБІС» являє собою мережу магазинів якісних та доступних товарів для риболовлі, полювання, а ще приємного комфортного відпочинку на свіжому повітрі. Зараз фірма головний вітчизняний оператор з оптової та роздрібної торгівлі продукції для активних людей, які люблять проводити час на природі. Основним постачальником на український ринок є провідні світові виробники. Асортимент продуктів великий та різноманітний.

За роки існування заслужила репутацію надійної та перевіреної організації

Одними з найпопулярніших та потрібних товарів для походів є герметичні пакети. Їх обирають за зручність, міцність, водонепроникність чохлів. Вони мають різне призначення. Зроблені з прозорого термопластичного поліуретану, що є міцним, пластичним матеріал, який відмінно захищає від ультрафіолетових променів і стійкий до найсильнішого морозу. Тому гермомішок використовують взимку, як засіб збереження речей, або влітку, бо сонце також їм не нашкодить. Матеріал гнучкий, його можна згинати й розгинати, не боячись пошкодити структуру пластика. Супер-міцна і водонепроникна застібка є чудовим захистом від пилу і бруду. Компанія не сумнівається у якості гермопродукції, бо вона пройшла безліч тестувань і має ступінь високого захисту. Товар може перебувати близько години на глибині до 10 метрів.

Іншим продуктом, який полюбляють усі активісти, є трекінгові палки. Це багатоцільовий предмет з ергономічною корковою рукояткою, який відмінно вбирає вологу і перешкоджає ковзанню кисті. Фірмові замки забезпечують надійну фіксацію висоти. Можливість зміни насадок робить модель довговічною. Кут нахилу ручки становить 15 градусів, що сприяє більш комфортному утриманню.

Така річ незамінна для тих, хто вирішив схуднути чи поправити здоров’я. Уже через деякий час ви побачити результат, який вас вразить. Бодай виділяйте годинку власного часу, беручи їх з собою, і ви відчуватимете себе на відмінно. Бо трекінгові палки призначені для швидкої ходи, але при цьому у вас розвантажуються коліна і хребет. Якщо ви намітили піти складним маршрутом, обов’язково візьміть їх із собою, бо у такій ситуації додаткового навантаження зазнають зап’ястя, ліктьові й плечові суглоби. З таким предметом вам буде набагато легше.
У компанії «ІБІС» працюють гарні спеціалісти, які вам допоможуть визначитися з покупкою, проконсультують вас та дадуть рекомендації з приводу використання. Купуйте продукцію, яка буде не тільки приносити задоволення, а ще й користь.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа