Де брати кадри?*)

Святослав Караванський

Революційний Майдан виверг з нутра українського народу тисячі свіжих сил, свіжих кадрів Нової Незалежної України. Сьогодні, коли йдеться про кадрові зміни, саме до цих сил мають звертатися “батьки” держави.

Новим Генпрокурором називають Ю. Луценка. Гідна постать. Якщо він не “опорошенкився” – буде Генпрокурор від Майдану. Дивує тільки, чому від початку своєї каденції Порошенко не звернувся у кадровій політиці до героїв Майдану? Виникає підозра, що кандидатура Луценка – це свого роду окозамилення, бо ще не усунуто Шокіна, і є підозра, що й не усунуть.

Зараз, коли нові призначення у повітрі, доречно вказати на ще одну кандидатуру на Генпрокурора, у разі призначити Ю. Луценка не вдасться.

Це теж герой, вірніше героїня Майдану, Тетяна Чорновіл.

Її стаття-дослідження в «Українській правді» “Як усунути мафію від влади. Італійський досвід”, дуже швидко зняту з числа екстра-рекламованих статей «УП», свідчить про дослідницький хист авторки в юридичних питаннях, що хвилюють українців: Усунути мафію від влади.

Це питання № 1 в Україні.

Тетяна висвітлює італійський досвід, як збутися мафії в державі через “обеззброєння” мафіозо: вивласнення маєтків і грошей. Автор зібрала аж-он-яку кількість італійських, европейських та ООН матеріялів. Праця, яка забрала не день, не тиждень і, десь, не місяць. Праця, гідна Майдану і гідна не тільки майбутнього Генпрокурора, але й майбутнього Президента.

Браво, Тетяно!

Твоя стаття, а надто після її втілення в життя, буде твоєю помстою за вбивство сексотом КҐБ твого брата та за вбивство Гітлером-2 твого чоловіка.

Обеззброїти мафію через вивласення “лівих” маєтків і грошей!

*) Зберігаємо правопис автора

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа