Зустріч Директора СКУ з гуманітарних ініціатив в міністерстві оборони України

10 червня 2014 р. директор з гуманітарних ініціатив Світового Конґресу Українців (СКУ) д-р Уляна Супрун, заступник Президента СКУ і Президент Конґресу Українців Канади Павло Ґрод та голова Світового конгресу українських молодіжних організацій Мирослав Гочак зустрілись з заступником Міністра оборони України адміралом Ігорем Кабаненком та заступником директора Департаменту міжнародного оборонного співробітництва полковником Віктором Мірошниченком.

У ході зустрічі д-р Уляна Супрун поінформувала про надання українським воїнам тренінгів із невідкладної медичної допомоги з захисту життя в бойових умовах та про передання індивідуальних аптечок для воїнів Збройних сил України. Разом з цим ішлось про важливість медичної і гуманітарної допомоги для української Армії, у тому числі й про шляхи просування цього питання перед урядами провідних країн світу.

Заступник Міністра оборони України висловив подяку та зацікавлення гуманітарними ініціативами СКУ та заявив про підтримку цього важливого проекту, який допомагає врятувати життя українським воїнам.

“Ми й далі будемо надавати Україні необхідну гуманітарну допомогу, що ми робимо завдяки тісній  співпраці з українськими громадськими організаціями діаспори, насамперед США і Канади,” – зазначила д-р Супрун.

Зліва направо: В. Мірошниченко, М. Гочак, П. Ґрод, І. Кабаненко та У. Супрун.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа