Заарештовано робітників, які фарбували вишку ЛЕП в синій і жовтий колір

Вєрним путьом ідьоте, товаріщі! В кінці шляху – Канатчікові дачі.

21 серпня 2014, 18:26 мск

Робітників бригади МОЕСК, які пофарбували опору повітряної лінії електропередачі на вулиці Нагорная у кольори прапора України, доставили в поліцію, повідомив «Інтерфаксу» неназваний співробітник прес-служби префектури Південно-Західного округу Москви.

Він пояснив, що, згідно техзавданню, опора ЛЕП повинна була бути розфарбована у фірмові кольори компанії МОЕСК – синій, жовтий і білий, «але з якихось причин робочі пошкодували білої фарби».

Зараз п’ятеро робітників і бригадир доставлені в ОВД «Котловка», за фактом неправильного фарбування складено адміністративний протокол, додав співробітник прес-служби.

Порушення якої саме статті Адміністративного кодексу ставиться в провину робочим, він не уточнив.

Прес-секретар Московської об’єднаної електромережевої компанії (МОЕСК) Олена Буреніна повідомила агентству «Москва», що вишки ліній електропередачі в районі Нагатіно-Садовники зараз в плановому порядку перефарбовують в корпоративні кольори компанії – жовтий, синій і золотистий.

«На Нагатинской встигли пофарбувати одну з веж в синій і жовтий кольори. Незабаром буде додано золотистий », – сказала вона. Джерело – Русская планета

Нам нічого невідомо про те, що Держдума Росії внесла в Адміністративний кодекс, що недомалювання об’єктів однією або кількома фарбами є адміністративним порушенням. Але, якщо поліція склала адміністративний протокол, то так воно і є.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа