Ярош: Правий Сектор на східних та південних окраїнах Донецька

Отже, про останній тиждень.

Разом з Андрієм Стемпіцьким – комадиром Корпусу “ПС” перебував у с. Степанівка, що знаходиться за кілька кілометрів від російського кордону біля знаменитої Савур могили.

Загін зі складу 5-го Окремого батальйону у співдії з 95-ю та 30-ю бригадами ЗСУ забезпечив вихід з оточення 79-ї, 72-ї, 24-ї бригад та прикордонників.

Постійні боєзіткнення, участь у взятті укріпрайону на Савур могилі, обстріли з території РФ “Градами” і ствольною артилерією. Бандитів знищили не один десяток, але і серед наших бійців є 1 загиблий і 7 поранених. Зараз їх життю загрози немає.

Окрім того, загін Добровольчого корпусу, що діє у Амвросієвському районі під командуванням д. Сича провів декілька операцій по ліквідації терористичних бандугрупувань. Ліквідовано десятки терористів, захоплено одне БМП та Т-64. Тепер формуємо Бронєгрупу!

Окремий загін спецпризначення д. Татарина постійно діє на східних та південних окраїнах Донецька.

Під командуванням заступника командира ДУК Валентина Манька 10 серпня під Іловайськом була проведена розвідка боєм. У ній взяли участь добровольчі батальйони та підрозділ “ПС”. Поставлені завдання виконані. На жаль ми знову понесли втрати.

Та, незважаючи на те, що наші побратими віддають свої життя в ім’я Свободи і Незалежності України, ми йдемо вперед. Перемога буде за нами!

Слава Україні!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа