Волонтери шукають фуру для доправлення в район Бутовки переносних бліндажів

Конструкції будівель шахти Бутовка обвалилися в результаті нічного артилерійського обстрілу російсько-терористичними угрупованнями.
На даний момент відомо про 4 загиблих та 10 поранених вояків зі складу ДУК ПС, повідомив координатор“Народного проекту”http://www.peoplesproject.com/  (People’s Project) Максим Рябоконь.

“Учора Бутовку обстріляли зі 152мм, в будівлях стався обвал. Про точну кількість загиблих поки що не повідомляється, як я розумію, тому що під завалами залишилися люди. Завали зараз розбираються”, – сказав Рябоконь, посилаючись на слова вояків, присутніх на місці бойових дій.

“На даний момент, серед ДУКівців – 4 загиблих і 10 поранених. Поряд, на Зеніті, 1 поранений”, – додав волонтер.

Фото з місця трагедії з’являться тут, щойно будуть отримані волонтерами People’s Project.

Як відомо, в ніч з 11 на 12 червня сили АТО зазнали істотних втрат в результаті артобстрілів бойовиків із забороненої “Мінськими домовленостями” зброї. Зокрема, відомо про 4 загиблих і близько десятка поранених військових в районі Авдіївки. 2 бійців батальйону “Айдар” зникли без вісти.

А вночі проти 9 червня російські терористи випустили близько 300 мін та снарядів  http://www.peoplesproject.com/reports/podrobici-nichnogo-masovanogo-obstrilu-avdiivki-rosijskimi-teroristami/ забороненого калібру по позиціях ЗСУ в Авдіївці.

Також триває збір пожертв на добудову ще кількох бліндажів спеціальної міцної конструкції для відправки в зону АТО. Вони здатні рятувати військових від масованих обстрілів з боку російських терористів.

inside101

inside113

inside142

Через нестачу таких бліндажів, наші солдати вимушені ховатися в напівзруйнованих будівлях, що часто призводить до трагедій, яких можна уникнути.

Задля унеможливлення нових втрат, волонтери  шукають транспорт (фура) для доправлення в район Бутовки 2 укріплених бліндажів http://www.peoplesproject.com/blindage/  спецконструкції. Потрібно привезти хлопцям, що залишаються там тримати оборону, надійні укриття.  Прямий контакт – Максим Рябоконьhttps://www.facebook.com/ryabokon.maxim

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа