В Луганську знищено банду, яка стріляла з міномета по житлових районах

Vsevolod Filimonenko

Сьогодні, в луганський “хмарочос” потрапило два артилерійських снаряди. Вже не вперше будівлю обстрілюють, але переживати не варто, бо висотка побудована зі значними порушеннями і не була здана в експлуатацію. Хто вів обстріл невідомо, але в результаті попадання одного зі снарядів, знищено групу терористів, яка базувалася в одній з пустуючих квартир. Це бандформування займалося обстрілом української авіації з ПЗРК і завдавало з мінометів удари по житлових районах Луганська. Як вдалося з’ясувати, будівництвом даного елітного комплексу займалася фірма громадянина Пехельсона. Компанія цього бізнесмена – “Нові технології”, за попередньою домовленістю з народним депутатом Олександром Єфремовим, вже 15-й рік одержує всі найбільш “жирні” підряди в міській раді.

Зокрема, за відведення землі в центрі Луганська під будівництво цієї 25-поверхівки, міському виконкому в якості хабара, були завчасно передані ордери на володіння кількома квартирами, надалі їх мали б розподілити між сім’ями луганчан, які за багато років стоять у черзі на отримання житла. Але на жаль, як завжди, житлова площа дісталася не багатодітним сім’ям, а родичами заступників луганського міського голови і людям наближеним до нардепа Єфремова.

Джерело в міській раді стверджує, що снаряд знищив бойовиків які в цей момент перебували, саме в одній з цих “соціальних” квартир Єфремова.
В аварійно-рятувальній службі і МНС запевняють, що забудовник досі не звернувся до них по допомогу за фактом події, а терористи не допускають експертів на місце події.

Vsevolod Filimonenko's photo.
Vsevolod Filimonenko's photo.
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа