Український фільм “Reve te Stohne on tour” відібрали на Варшавський кінофестиваль

Фільм Надії Парфан “Reve te Stohne on tour” матиме міжнародну прем’єру на кінофестивалі класу А у Варшаві, що відбудеться з 7 по 16 жовтня. Його відібрали до міжнародної короткометражної програми.
“Для мене дуже важливо, що міжнародна прем’єра фільму відбудеться саме у Польщі, адже зйомки частково проходили у Варшаві та Кракові”, каже режисерка.
Нагадуємо, що українські глядачі зможуть побачити фільм в рамках програми документальних комедій “Світ за очі”, яка виходить у прокат 29 вересня. Київська прем’єра підбірки разом з концертом гурту відбудеться 28 вересня о 19:30 в Кінопанорамі. Трейлер
“Світ за очі” – програма з двох документальних комедій про закордонні трудові блукання творчих людей. Перша історія – документальне роуд-муві української режисерки Надії Парфан про хлопців з гурту “Реве та Стогне”, які поїхали на заробітки у Польщу. Друга стрічка – “Театр одного актора” польського режиcера Якуба Пьонтека про харизматичного невдаху-актора, що не може знайти роботу вдома та їде до Норвегії збирати картоплю.

Джерело: поштова розсилка prokat(АТ)86.org.ua

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа