УККА звернувся до президента України позитивно вирішити питання закону у підтримці Пласту

plast-banner

Український Конґресовий Комітет Америки (УККА) – організація яка представляє понад 25 активних крайових та центральних організацій американців українського походження, та інтереси майже 2 мільйонів американців українського походження, вважає прийняття Верховною Радою України Закону «Про державне визнання і підтримку Пласту – Національної скаутської організації України» надзвичайно актуальним і важливим.

Цей закон, який не тільки допоможе налагодити тіснішу співпрацю між українською та американською молоддю, є важливим для відповідної підтримки і розвитку пластового скаутського руху у світі та базою національно-патріотичного виховання дітей і збереження української ідентичності українців в Україні та у світі.

Пригадуємо що 20-го червня, 2019 р., УККА вперше написав листа підтримки закону Президенту України.

Якщо існують окремі недоліки в тексті  Закону,  прийнятого  30  травня  2019  року, УККА звертається до Президента України з проханням підготувати нову редакцію згаданого Закону та внести його до Верховної Ради України як невідкладний.

УККА, разом із Світовим Конґресом Українців, як і рядом інших громадських організацій в Україні та у світі, готові допомогти в доопрацюванні зазначеного Закону. Сподіваємося на швидку та ефективну співпрацю з Президентом України, та із Верховною Радою України у вирішенні питання про державне визнання і підтримку Пласту.

Received: Fri, 6 Sep 2019 06:56:54 -0700 (PDT) Від: Andrij Dobriansky [email protected]
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа