У Польщі викрили шпигунську мережу РФ, яка планувала диверсії

russianspies

Польські служби викрили шпигунську мережу, яка працювала на росію і мала готувати диверсії на території країни.

Уже є затримані, а на польських залізничних маршрутах та об’єктах критичної інфраструктури посилили охорону, пише RMF FM з посиланням на джерела.

За даними видання, співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі затримали шістьох іноземців «з-за східного кордону», які мали працювати на замовлення російських спецслужб.

Зазначається, що цих людей затримали у зв’язку із знайденими прихованими камерами на важливих трасах і залізничних вузлах. Камери фіксували рух на коліях і передавали зображення в мережу.

За інформацією видання, йдеться переважно про ділянки залізничних шляхів у Підкарпатському воєводстві, яке межує з Україною, зокрема у районі аеропорту в Ясьонці поблизу Жешува. Це головний пункт переправлення західної зброї та боєприпасів для України.

Камери також були встановлені в інших частинах Польщі.

У зв’язку зі спецоперацією співробітники служб і поліції приведені у стан підвищеної готовності. Особливу увагу правоохоронці приділяють безпеці стратегічно важливих залізничних шляхів у Польщі, також посилено охорону ключових об’єктів критичної інфраструктури.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа